Haberler

PFDK, Aziz Yıldırım'a 45 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası Verdi

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a şike sözleri nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. G.Saray Başkanı Dursun Özbek'e ise ceza çıkmadı.

PFDK, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'şike' kapışması ile ilgili kararını verdi. Kurul, Aziz Yıldırım'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verirken, Dursun Özbek'e ise ceza verilmedi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

DURSUN ÖZBEK'E CEZA YOK

Galatasaray A.Ş. başkan DURSUN AYDIN ÖZBEK hakkında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, (Oyçokluğu)

FENERBAHÇE'YE 150 BİN TL PARA CEZASI

Fenerbahçe A.Ş.'nin, 05.02.2016 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

AZİZ YILDIRIM'A 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine, Cezaların birleştirilmesi suretiyle FENERBAHÇE A.Ş.'nin, toplam 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (11)

Kıllanan Adam:

Zaten GS şike yapmaz onların yaptığının adı başka bişi demekki ne olabilir mesela galatasarayın yaptıkları; VER GÜLÜM AL GÜLÜM, ALAN MEMNUN VEREN MEMNUN, YE KÜRKÜM YE, İSTEMEM YAN CEBİME KOY gibi gibi. . . .

21
13
yanıtYanıtla
SALO:

ŞİKE YAP BAŞKASINA ÇAMUR AT

15
15
yanıtYanıtla
Kadirhan:

Resmen Fener''in parasıyla dönüyor federasyonun çarkı ! benim paramdan giden bir kuruş varsa federasyona fatih terime ve aktif banka haram zıkkım olsun !

15
8
yanıtYanıtla
optımus prime:

ilahi adalet. . . ama mahkemelerde yıne aklanır bu.

15
4
yanıtYanıtla
Erco:

Bu ne la trapzon baskani olsaydiBir seneden basladirdi yazik Ulkede saten paralel ismi cikali suclular sucsuz dufuma dustu normaldir kapat

8
4
yanıtYanıtla
TURK ALI:

DAHA BETER OLUN BU FENERLI SIKECILERE AZIZ AMCA SEN KENDI ISINE BAK BASKASININ ISINE BURNUNU SOKMA KESELER SONRA.

5
5
yanıtYanıtla
SİVEREKLİ:

şike bahçe tarlalar yeşerdi::)))

7
1
yanıtYanıtla
musa dunya:

pfdk sanki kimin ne yaptığını bilmiyor yahu iddia çıkalı futbolda tat mı bıraktınız

8
0
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

YAZIKLAR OLSUN BUNUNLAMI FB- I DURDURMAQ ISTIYORSUNUZ BACARAMAZSINIZ NE EDIB AZIZ BASKAN bir tane yalanmi soyleyib hanki sozu yalan ceza veriyorsuz

3
4
yanıtYanıtla
ben:

La bunların başkanı da sürekli 6-0 diyor. Adamların tek sevinci bu :))

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title