Haberler

PFDK, Aykut Kocaman'a 1 Maç Men Cezası Verdi

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gençlerbirliği maçında hakemi eleştiren Aykut Kocaman'a 1 maç men cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında hakemi eleştiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın cezasını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

TRİBÜN YASAĞI DA GELDİ

Aykut Kocaman'a verilen cezanın yanı sıra tribün ve Aziz Yıldırım'a da ceza geldi. Yapılan açıklama şu şekilde:

FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 03.02.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GENÇLERBİLRİĞİ Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON ÜST H,I, OKUL AÇIK C,D,E,F,K,L,M bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

AZİZ YILDIRIM'A HAK MAHRUMİYETİ

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM'ın, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Gençlerbirliği Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

zırlayan takım:

Vardar ovasında da hakem yatı bunları zaten

1
1
yanıtYanıtla
oyunlar başladı:

Sivas ve dün Konya maçındaki skandal hakem hataları ile ilgili GS açıklama yapmalı. Aykut ağladığından beri rakipleri doğranıyor.

2
0
yanıtYanıtla
taktik işe yaradı ağlaaaaa:

aykut ağladığından beri, sivas maçında ziya ya kırmızı çıkmadı hakem uydurma penaltı verdi. Dün gs-konya maçında hakem yine kırmızıyı çıkarmadı 2 net penaltıyı vermedi.

2
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

Giresun maçı gibi tarihi maç için ceza veren P F(ener)DK yı kınıyoruz (aslanım pfdk yine istediğimizi yaptı) evet çok kınıyoruz (ohhh ohh yandan) kınıyoruz (pfdk yı arayak ta bi teşekkür edek) kınıyoruzzzzz (hakem odası da basarık hakemede hakaret ederik pfdk bizden nasılsa ohh)

1
1
yanıtYanıtla
aykut kocaman:

yaaa ama hakemler taçımızı vermedi amca. ondan yenildik amca. ıngaaaaa

1
1
yanıtYanıtla
el değmemeiş temiz lig istiyoruz:

fb ne zaman 3. olursa 2. yarı başında ağlar sonra hakemlerle şampiyon olur.

1
0
yanıtYanıtla
imam:

EL DEĞMEMEİŞ TEMİZ LİG İSTİYORUZ:imam senin her tarafını eller hiç meraketme ölünce

yanıt0
yanıt0
hakemle götüren aykut:

Hasan ELi Kaldırım elle oynayınca serbest:)

1
0
yanıtYanıtla
organize işler:

ula Gs-GB ve FB-BJk maçlarında hakemler puanları götürürken ne aykut un ne yıldırım ın ne uslu nun sesi çıkıyordu. FB-MHJ-TFF dostluğunun arasına ne girdi acaba

1
0
yanıtYanıtla
Kebapçı Selahattin:

300 bin tl. Ceza nedir ya ??Yazık hemde çok çok yazık.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title