Haberler

Peygamber Efendimiz Anıldı

Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Mevlid Kandili’nin idrak edildiği haftada, Gönüllerin Efendisi Hazreti Muhammed’in Kur’an tilaveti ve ilahilerle anıldığı program ilçe sakinlerine maneviyat dolu bir gece yaşattı.

Yıldırım Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Mevlid Kandili'nin idrak edildiği haftada, Gönüllerin Efendisi Hazreti Muhammed'in Kur'an tilaveti ve ilahilerle anıldığı program ilçe sakinlerine maneviyat dolu bir gece yaşattı.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)'in dünyaya teşriflerinin 1447. yıldönümünde Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, 2010 yılı Dünya Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Hafız Ali Tel'in Kur'an tilaveti ile başladı. Ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül'ün seslendirdiği ve Peygamber Efendimiz'in yad edildiği ilahilerle devam eden etkinlik katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)'in hayatından kesitler sunduğu programda gönüllere hitap etti.

Hazreti Muhammed'in tüm insanlık için örnek bir şahsiyet olduğu vurgulayan Hatipoğlu, hayatın her alanında O'nu sevmenin yolunun, O'nu örnek alarak anlamaktan geçtiğini ifade ederek, "Allah'ın yeryüzüne en büyük lütfu O'dur. En büyük lütuf Gönüllerin Sultanı Peygamber Efendimiz'dir. O'nu sevda üstü sevdayla sevmek gerekiyor" dedi. Program sonunda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ilçe sakinlerinin gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğunu söyleyerek, katkılarından dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nihat Hatipoğlu Barış Manço Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title