Haberler

Peugeot'larda Kurdan Etkilenmeyen Fiyat Avantajları

Peugeot geniş ürün gamındaki modellerini, kurdan etkilenmeyen fiyatlarla satışa sunuyor.

Peugeot geniş ürün gamındaki modellerini, kurdan etkilenmeyen fiyatlarla satışa sunuyor.

Peugeot açıklamasına göre, marka tasarımı, teknolojik özellikleri ve ödüllü motoru ile sürüş konforu sunan geniş ürün gamındaki modellerini, kurdan etkilenmeyen fiyatlarla satışa sunuyor.

Sınırlı sayıdaki fırsat araçlarının yanı sıra seçili Peugeot modelleri aylık 941 TL'den başlayan taksitlerle veya yüzde 0 faiz avantajıyla Peugeot yetkili satıcılarında müşterilerini bekliyor.

Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208 ve ödüllü PureTech Turbo motoru ile SUV Peugeot 2008 modellerinde sunulan fırsat fiyatlarının yanı sıra aylık 941 TL'den başlayan taksitler ile satışa sunuluyor.

Şık ve modern tasarımı ile Peugeot 301, avantajlı fiyatının yanı sıra ayda 941 TL 'den başlayan taksitler ile sunulmakta.

Yeni Peugeot 308'e aylık 941 TL'den başlayan taksitler ile sahip olmak mümkün

SUV Peugeot 3008 kurdan etkilenmeyen fırsat fiyatlarıyla sınırlı sayıda Peugeot yetkili satıcılarında tutkunlarını bekliyor.

İleri Sürüş Destek Sistemleri ve Peugeot i-Cockpit ile benzersiz sürüş keyfi sunan Yeni Peugeot 308'e aylık 941 TL'den başlayan taksitler ile sahip olmak mümkün. Üstelik 1 yıl sonunda fatura tutarının yüzde 10 altına geri alım garantisi sunulan Peugeot 308, 8 yıl Peugeot Assistance hizmetini de bünyesinde barındırıyor. Tüm bu avantajlar paketi ile adeta araç kiralar gibi satın alınan Peugeot 308 bu sayede "Yeni Nesil Araç Kiralama" projesine de imza atıyor.

Hafif ticari ürün gamının başarılı modeli olan Partner Tepee, 24.000 TL için 12 Ay, yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile sunuluyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Peugeot Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title