Haberler

Petrol Ofisi'ne, İşveren Markası Yönetimi'nde küresel ödül

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtım şirketi Petrol Ofisi, 'İşveren Değer Önerisinin Kurumsal Marka Değerleriyle En İyi Uyumu' ile küresel prestije sahip Employer Brand Management Awards 2021'de, Highly Commended ödülüne layık görüldü.

Akaryakıt dağıtım şirketi Petrol Ofisi, 'İşveren Değer Önerisinin Kurumsal Marka Değerleriyle En İyi Uyumu' ile küresel prestije sahip Employer Brand Management Awards 2021'de, Highly Commended ödülüne layık görüldü.

İletişim dünyasının önemli uluslararası yayınlarından Communicate Dergisi tarafından 6 yıldır düzenlenen Employer Brand Management Awards - İşveren Markası Yönetimi Ödülleri'nde 2021 yılı değerlendirmesi tamamlandı. Küresel çapta başarılı işveren markalarının farklı yönlerinin karşılaştırıldığı ve mükemmelliğin ödüllendirildiği prestijli programın 2021 kazananları Londra'da düzenlenen törenle açıklandı.

Bu yıl rekor sayıda katılımın olduğu yarışmada uzmanlardan oluşan jüri, zorlu geçen değerlendirmelerin ardından; üreticiliği, yenilikçiliği, yetenekleri çekme ve elde tutma konusunda gerçek anlamda özveri sergileyen kampanyaları, organizasyonları belirledi. Employer Brand Management Awards 2021'de, 'Communication' 'Special Recognition', 'Sector', Employee Journey' ve 'Employer Brand Positioning' olmak üzere 5 ana başlıkta toplam 39 ödül dağıtıldı.

Türkiye akaryakıt ile madeni yağlar sektörlerinin liderlerinden biri olan Petrol Ofisi, Employer Brand Management Awards 2021'de 'Communication - İletişim' başlığı altında 'İşveren Değer Önerisinin Kurumsal Marka Değerleriyle En İyi Uyumu' kategorisinde Highly Commended- Yüksek Övgüye Değer ödülüne layık görüldü.

"Küresel prestije sahip, gururlandıran ve motive eden bir ödül"

Şirketlerinin her alanda lidere yakışır adımlar atmayı sürdürdüğüne vurgu yapan Petrol Ofisi CHRO'su Neslihan Yalçın, "Employer Brand Management Awards, işveren markası ve çalışan deneyimine odaklı, önemli bir küresel ödül programı. Bu yarışmada, her kategori için ayrı değerlendirme kriterleri ve özel oluşturulmuş puan tabanlı bir sistem bulunuyor. Bizim kategorimizde de kuruluşun bir işveren olarak itibarını yönetme şekli ile marka olarak yönetme şekli arasındaki sinerji değerlendiriliyor. Jüri, kuruluşun EVP'sinin marka değerleri ile uyumlandırılması konusunu değerlendiriyor. Böylesine uluslararası prestije sahip önemli bir yarışmada, alanlarında uzman bir jüri tarafından gerçekleştirilen titiz bir değerlendirmenin ardından ödüle layık görülmemiz, bizler için gurur ve motivasyon kaynağı oluşturuyor" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Petrol Ofisi Londra Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title