Haberler

Petrol-iş'ten Sanovel İlaçlarına Karşı İmza Kampanyası

Petrol-iş Sendikası, Çalışanlarla İlgili Sorun Nedeniyle Sanovel İlaçlarının Yazılmaması İçin İmza Kampanyası Başlatacaklarını Bildirdi.

Petrol-İş Sendikası, çalışanlarla ilgili sorun nedeniyle Sanovel ilaçlarının yazılmaması için imza kampanyası başlatacaklarını bildirdi.

Petrol-İş'ten yapılan açıklamada, sendikanın yarın (27 Temmuz) saat 9.30'da Edirne Tıp Fakültesi, saat 12.30'da Kırklareli Devlet Hastanesi ve saat 14.30'da Lüleburgaz Devlet Hastanesi önünde konuyla ilgili basın açıklaması yapacağı bildirildi. Basın açıklamalarının ardından Sanovel ilaçlarının yazılmaması için imza kampanyası başlatılacağı kaydedilerek, tüm sağlık çalışanları kampanyaya destek vermeye çağırıldı.

Açıklamada, Petrol-İş üyesi 190 Sanovel işçisinin 6 Haziran'dan bu yana fabrika önünde direnişlerini sürdürdükleri hatırlatıldı. Açıklamada ayrıca TTB Başkanı Prof.Dr. Gencay Gürsoy ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Ufuk Uras'ın yarın saat 10.30'da Sanovel İlaç Sanayi işçilerini ziyaret edeceği de ifade edildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title