Haberler
BBC

13 kadını çekiç ve tornavidayla öldüren seri katilin sonunu koronavirüs getirdi

Güncelleme:

İngiltere'de "Tanrı beni hayat kadınlarını öldürmekle görevlendirdi" diyerek 1975-80 yılları arasında 13 kadını çekiç, bıçak ve tornavidayla öldüren, 7 kadını da öldürme girişiminde bulunan seri katil Peter Sutcliffe'in koronavirüsten öldüğü açıklandı.

74 yaşındaki Peter Sutcliffe, 1975-1980 yılları arasında 13 kadını çekiç, bıçak ve tornavidayla öldürmüş, 7 kadını da öldürme girişiminde bulunmuştu. 1981'de yakalanan Sutcliffe, 20 kez müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

TEDAVİYİ REDDETTİ

Sutcliffe, Durham Cezaevi'nde koronavirüse yakalandı. Cezaevi yetkilileri, obez ve diyabet hastası olan Sutcliffe'in hastanede koronavirüs tedavisini reddettiğini söyledi.

Peter Sutcliffe: İngiltere'de 13 kadını çekiç ve tornavidayla öldüren seri katil koronavirüsten öldü

6 YILDA YAKALANDI

Polis toplam iki-buçuk milyon saat mesai harcamasına ve 11 bin sorgulama yapmasına rağmen Sutcliffe'i 6 yılda yakalayabilmişti. Sutcliffe, polis tarafından 9 kez sorgulanmasına rağmen cinayetlerine devam etmişti.

4 ÇOCUK ANNESİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Peter Sutcliffe'in kurbanlarının yaşları 16 ile 42 arasında değişiyor. Sutcliffe'in kurbanlarının hepsi hayat kadını değil. Sutcliffe ilk cinayetini Ekim 1975'te işlemiş, dört çocuk annesi 28 yaşındaki bir kadını öldürmüştü. Ancak Sutcliffe'in cinayetlerinden önce en az üç kadına saldırdığı belirtiliyor.

1969'da Sutcliffe'in içinde taş olan bir çorapla bir kadının başına vurduğu, ancak kadının şikayetçi olmadığı belirtiliyor.

13 kadını çekiç ve tornavidayla öldüren seri katilin sonunu koronavirüs getirdi

"BENİ DAHA ÖNCE YAKALAYAMAMALARI MUCİZE"

Mahkemede Sutcliffe, "Beni daha önce yakalayamamaları bir mucize. Oysa ellerinde her türlü bilgi vardı" demişti.

Sutcliffe, Ocak 1981'de polisin sahte plakalı bir aracı durdurmasıyla yakalandı. Polis yetkililerine göre arabada Sutcliffe'in yanında bir seks işçisi vardı ve torpido gözünde tornavidalar bulundu. Polis memurlarının tuvalete gitmesine izin verdiği Sutcliffe, bıçak ve çekicini ise bir binanın önüne atmıştı.

BBC

Şeker Hastalığı Haberler

500

Yorumlar (10)

malcom:

Ve Allah seni öldürmesi için de coronayı görevlendirdi

18
2
yanıtYanıtla
selo:

Cehenneme bir odun daha düştü

14
3
yanıtYanıtla
atarbası osman:

Haberi beğendim haber güzeldi abi, benim anlamadığım kadınlarda bi virüstür, demekki maske takmamış virüsü kadınlardan almış abi, iş kazası abi mesleki deformasyona uğramıştır gömün gitsin abi

6
9
yanıtYanıtla
Zarif:

Öğretmen

yanıt0
yanıt0
Zarif Öğretmen:

Evet çalışmadan yaşayan, işleri makinelere bırakıp TV ve internetten elini çekmeyip, gün gün gezen, iki satır okumadan çocuk eğiten, kocadan türlü türlü istekleri bitmezken üretmeyen kadın virüstür. Tabii çalışan kadının kesesine göz koyan, onu eve mahkum eden, şiddetle saygı ve sevgi kazanacağını sanan erkeklere ne demeli?

yanıt5
yanıt2
Yahya:

Yok daha neler.

yanıt0
yanıt0
FDSFSD:

ADAMIN KAFASI AYRI GÜZEL

3
0
yanıtYanıtla
Zımba:

İyi adammış Allahü ekber demişmi öldürürken muhtemelen asırı bir dindar hiristiyan veya yahudi ama terörist her zaman müslümanlar ....

0
0
yanıtYanıtla
Abdoo:

Zihniyette bak

0
0
yanıtYanıtla
Selvi:

Allah cezayi kesti boyle irenç adama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title