Haberler

Pet Şişe Kapakları Küçük Nur'un Umudu Oldu

Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi Tarafından Başlatılan Kapak Toplama Kampanyası İlk Meyvesini Verdi.

Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan kapak toplama kampanyası ilk meyvesini verdi.

Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Afyonkarahisar Yurt Müdürlüğü kampanyaya verdiği destekle spastik ve bedensel engelli Hatice Nur Çetinkaya'yı (6) tekerlekli sandalye sahibi yaptı.

Yurt İdaresi ve yurtta kalan öğrenciler tarafından toplanan yaklaşık 250 kilo plastik kapak, geri dönüşüme kazandırıldı ve bu sayede elde edilen gelirle satın alınan tekerlekli sandalye engelli çocuğa teslim edildi.

Yurt idaresi ve öğrenciler, böylesi anlamlı bir kampanyaya verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Programda konuşan Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt, kampanyaya destek veren tüm kurumlara teşekkür etti. "Damlaya damlaya göl olur" atasözünün bu kampanyanın açıklamasını gösterdiğini ifade eden Yurt, şöyle devam etti:

"Engelliler Meclisi, İl Çevre Hizmetleri Birliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çağdaş Geri Dönüşüm firması işbirliğiyle yapmış olduğumuz bu çalışmamız sonuç verdi. İlk tekerlekli sandalyemizi aldık ve ihtiyaç sahibi kardeşimize teslim edeceğiz. Küçük bir kapak diyerek önemsemeyip attığımız kapaklar bir araya geldiği zaman önemli bir soruna çözüm olduğunu bize gösteriyor. Kamu Engelliler Dernek Başkanı Süleyman Yavuz bu kampanyanın başlatılması konusunda bize öneride bulundu. Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü ve çalışanlarının ve öğrenci arkadaşlarımıza bize bu konuda verdikleri destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum."

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Afyonkarahisar Yurt Müdürü Ziya Caner Türkeş de böylesi anlamlı bir kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını bildirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title