Haberler

Pervari'de Tekvandoya Olan İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Siirt'in Pervari İlçe Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Katkılarıyla İlçe'de Açılan Tekvando Kursu, Bunaltan Sıcaklara Rağmen Çok Sayıda Çocuk ve Gençten İlgi Görüyor.

Siirt'in Pervari İlçe Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla ilçe'de açılan tekvando kursu, bunaltan sıcaklara rağmen çok sayıda çocuk ve gençten ilgi görüyor.

Gençlik Spor il Müdürlüğü ve İlçe Kaymakam Hakan Bilgin tarafından verilen destekle geçen sene faaliyete giren kursta 20 kişi eğitim alırken, bu sayı bir senede 163 kişiye ulaştı. Yaz etkinlikleri kapsamında her geçen gün tekvando sporuna ilgileri artan ilçe halkı yapılan turnuvalarla becerilerini ortaya koydu.

Pervari'de çocuk ve gençlerin tekvando sporuna büyük ilgi gösterdiğini söyleyen milli takım antrenörü Murat Özcan, "Kaymakam Hakan Bilgin'in verdiği destekle ilçede başlattığı spor faaliyeti her geçen gün gelişme kaydediyor. Sporcu sayısı 20'den 163'e ulaştı. Hedeflerimize ulaşmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıktan uzaklaştırıp gençlerimize sporu sevdirmektir. Hedefimiz, Eruh, Şirvan ve Kurtalan ilçelerinde de teekvando kursları açmaktır. Bu çalışmaları bu yıl

içinde yapmayı planlıyoruz" dedi.

(RÇ-AŞ-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title