Haberler

Perinçek: "Chp, PKK ve Fetö, Bir Iktidar Projesi Içinde Cumhurbaşkanlığı Seçimine Birlikte...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "CHP, PKK ve FETÖ, bir iktidar projesi içinde Cumhurbaşkanlığı seçimine birlikte gidiyorlar.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "CHP, PKK ve FETÖ, bir iktidar projesi içinde Cumhurbaşkanlığı seçimine birlikte gidiyorlar. Türkiye'yi birlikte yönetecekler. Bunlar hayal, hiçbiri olmayacak." dedi.

Perinçek, 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yılı dolayısıyla konferans vermek için geldiği Alanya ilçesinde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan Perinçek, 15 Temmuz'un Amerikancı bir darbe olduğunu söyledi.

Darbe girişiminin Türk ordusu ve milleti tarafından 15 Temmuz gecesi ezildiğini belirten Perinçek, Vatan Partisinin de 15 Temmuz gecesinde görevini yaptığını dile getirdi.

CHP'nin bir koluna PKK'yı bir koluna da FETÖ'yü takarak hapishanelerin kapılarını açmaya çalıştığını iddia eden Perinçek, "Bu bir iktidar projesidir. Türkiye'yi teslim alacak Amerikan projesidir. CHP tabanı da PKK ile kol kola yürümeye alıştırılıyor. CHP'nin tabanı FETÖ ile kol kola yürümeye alıştırılıyor. Vahim tarafı da budur. Onun için bonzaidir, bu yürüyüş. CHP'ye verilen bir bonzai." diye konuştu.

Türkiye'nin, Irak'ın kuzeyinde Kürdistan'ın bağımsızlığı diye bir referandum ile karşı karşıya olduğu sırada içeriden vurulmak istendiğinin altını çizen Perinçek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"CHP, PKK ve FETÖ, bir iktidar projesi içinde Cumhurbaşkanlığı seçimine birlikte gidiyorlar. Türkiye'yi birlikte yönetecekler. Bunlar hayal, hiçbiri olmayacak. CHP'nin FETÖ, PKK ile iktidara gelme şansı sıfır. Türk milletinin buna izin verme ihtimali yok ama Türkiye'nin direncini kırmak, iç karışıklık çıkarmak, FETÖ ve PKK'ya zemin hazırlamak. Bakın FETÖ, PKK ile yürüyen CHP, Türkiye'yi içeriden vuruyor."

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Doğu Perinçek Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title