Haberler

Perinçek: "Atomu Parçalayabilirsiniz Ama Türkiye'yi Parçalayamazsınız"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Artık Amerika'nın Türkiye'de iktidarları belirlemeyeceği bir döneme girmiş bulunuyoruz. Atomu parçalayabilirsiniz ama Türkiye'yi parçalayamazsınız." dedi.

Perinçek, partisinin il örgütü tarafından Bilecik Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Vatan Savaşından Milli Hükümete Atatürk Devrimleri ve Çıkış Yolu" konulu konferansta yaptığı konuşmada, NATO'nun, Türkiye'yi hedef tahtasına koyduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyük bir hakikat ile karşı karşıya kaldığına dikkati çeken Perinçek, "Alenen bütün dünyaya ilan etti. 'Atatürk'e de efendim yanlışlık yaptık, bunu koyan subayları görevlerinden aldık' falan, bu hikaye zaten onların bunu ilan etmesine gerek yok. 'NATO üyeleri bizim müttefikimiz' diye ezberletilmişti. Şimdi Türkiye büyük hakikatle karşı karşıya kaldı." diye konuştu.

Perinçek, Türkiye'nin bölünmeyi asla kabul etmeyecek bir ülke olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"NATO, başlarında Amerika tabii, PKK'ya 4 bin tır silah veren örgüt. 4 bin tır ne demek 20'şer ton yüklerseniz 80 milyon kilogram silah. 60 bin kişilik bir orduyu donatacak silahı Amerika, yani NATO, PKK'ya veriyor. NATO gerçeği bu. 72 yıldır o gerçeği yaşıyoruz. Biz 15 Temmuz gecesi o gladyo ile tanıştık. Bir Türk Amerikan savaşı oldu. Ankara'da, İstanbul'da bir Türk-Amerikan savaşı oldu. 200'ün üzerinde şehit 2 binin üzerinde gazi yaralı savaş devam ediyor."

"Silah arkadaşı olduk bu ülkelerle"

Türkiye için yeni bir dönemin başladığını ifade eden Perinçek, şunları kaydetti:

"FETÖ'nün devlet içerisinden tasfiye edilmesi, PKK'nın üzerine 24 Temmuz 2015'te TSK'nın, polisimizin, köy koruyucumuzun yürümesi, PKK'yı hendeklere gömdük, NATO planlarını yerle bir ettik. Bu büyük mücadele içerisinde Türkiye dostlarını keşfetti, bir hafta içerisinde sayın Tayyip Erdoğan Sayın Putin, Sayın İran Cumhurbaşkanı Ruhani buluştu. Silah arkadaşları olduk bu ülkelerle. Artık Amerika'nın Türkiye'de iktidarları belirlemeyeceği bir döneme girmiş bulunuyoruz. Atomu parçalayabilirsiniz ama Türkiye'yi parçalayamazsınız. Alın size bir kanun."

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Doğu Perinçek Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

title