Haberler

Peres: "Cumhurbaşkanı Seçilirsem Barguti'yi Serbest Bırakacağım"

İsrail Başbakan Yardımcısı Şimon Peres, Cumhurbaşkanı Seçilmesi Durumunda, Aralarında El Fetih'in Etkin Liderlerinden Mervan Barguti Dahil, İsrail Cezaevlerinde Bulunan Filistinli Tutukluların Serbest Bırakılmalarına İzin Vereceğini Söyledi.

İsrail Başbakan Yardımcısı Şimon Peres, Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda, aralarında El Fetih'in etkin liderlerinden Mervan Barguti dahil, İsrail cezaevlerinde bulunan Filistinli tutukluların serbest bırakılmalarına izin vereceğini söyledi.

İsrail'in Kanal 2 Televizyonu'nun haberine göre, Peres, Başbakan Ehud Olmert ile Kudüs'teki ikametgahında bir görüşme yaptı.

Olmert ve Peres'in, Peres'in bakanlığı ile ilgili konular ve muhtemel Cumhurbaşkanlığı adaylığı üzerinde durdukları belirtildi.

İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav ile ilgili cinsel taciz iddialarının yargıya taşınmasından sonra, Peres, Cumhurbaşkanlığı için nabız yokluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title