Haberler

Perakende Günleri 2016 için geri sayım:

Güncelleme:

23 – 24 Kasım 2016 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek Perakende Günleri 2016 için geri sayım başladı.

Kendi alanlarında lider olan konuşmacıları ile Perakende Günleri 2016,sektör takipçilerinin buluşma noktası olacak.

Soysal Danışmanlık tarafından bu yıl 16'ıncısı düzenlenecek Perakende Günleri'nin bu yıl öne çıkan konuşmacıları arasında, Why Nations Fail – Ulusların Düşüşü kitabının yazarı dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, 2016'nın İş Kitabı Ödülünü kazanan Steven Van Belleghem, "The Idea Book" ile tüm zamanların en iyi 100 iş dünyası kitabının yazarı Fredrik Haren ve Dünya Teknoloji Ödülü sahibi tasarımcı Daan Roosegaarde bulunuyor.

Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu ve uluslararası alanda sayılı organizasyonlardan biri olan Perakende Günleri 2016, Multi Turkey, Turkcell ve hepsiburada.com ana sponsorluğunda düzenleniyor. Moderatörlüğünü Büşra Orakçıoğlu ve Hüsna Orakçıoğlu'nun yapacağı bu yılki organizasyonda Türkiye'den ve dünyadan uzman konuşmacıların sektördeki yeni uygulamaları ve güncel örnekleri geniş bir yelpazede gündeme taşıyacaklar.

23 – 24 Kasım 2016 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 18 farklı oturumda 20 ayrı konuşmacıyı ağırlayacak olan Perakende Günleri'nin bu yılki konuşmacıları arasında;tüm dünyada büyük ses getiren "Why Nations Fail-Ulusların Düşüşü" kitabının yazarı dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu ile 2016'nın İş Kitabı Ödülünü kazanan Steven Van Belleghem, "The Idea Book" ile Tüm Zamanların En İyi 100 İş Dünyası Kitabının yazarı Fredrik Haren ve Dünya Teknoloji Ödülü sahibi tasarımcı Daan Roosegaarde gibi önemli isimler yer alıyor.

Perakende Günleri 16 birbirinden değerli bir çok ismi bir araya getiriyor

Perakende Günleri'16'nın bu yılki konferansının ilk gün konuşmacıları arasında; Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT), Ekonomi Profesörü Daron Acemoğlu, Nexxworks Kurucusu Steven Van Belleghem, Multi Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, Doğan Online Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, Etude Co. ve Tahran Kurucu Ortağı Gökhan Bozkurt, Next Academy Kurucusu Levent Erdenbulunuyor.

Perakende Günleri'16'nın ikinci gün oturumlarında ise; Studio Roosegaarde Kurucusu-Kreatif Direktörü Daan Roosegaarde, "The Idea Book" Kitabının Yazarı Fredrik Haren, Penti Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, Multi Turkey Danışmanı Hulusi Belgü, Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Koton Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, Koton Kreatif Direktörü Isham Sardouk, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Cemal Can Dinçer, Shell & Turcas, CEO Felix Faber ile Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı yer alıyor.

Perakende Günleri ikinci günün sonunda sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği Perakende Güneşi Ödülleri Töreni'yle son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title