Haberler

PepsiCo'dan Küresel Acil Müdahale Koalisyonu'na Destek

Güncelleme:

PepsiCo Vakfı, yardım örgütleri tarafından oluşturulan ve türünün ilk örneği olan koalisyonun başlattığıAçlık Yardım Fonu'na1 milyon USD tutarında bağış yapacağını açıkladı.

Toplanacak fon, Güney Sudan, Nijerya, Yemen, Somali ve komşu ülkeler başta olmak üzere milyonlarca insanı tehdit eden açlığı engellemek adına kullanılacak. Gıda, su, barınma, eğitim, ve sağlık hizmetleri gibi acil yardım unsurlarının yanı sıra gelecekteki gıda krizlerine karşı dayanıklılık kazandıracak kaynakları dünyadaki en korunmasız milyonlarca insana ulaştırmak için 106 ülkede birlikte çalışan CARE, Uluslararası Tıp Derneği, Uluslararası Kurtarma Komitesi, Mercy Corps, Oxfam, Plan International, Save the Children (Çocukları Kurtarın) ve World Vision (Dünya Vizyonu) tarafından oluşturulan Koalisyon, Amerikan halkını yeni başlatılan Açlık Yardım Fonu'nadestek vermeye davet ediyor.

İHTİYAÇ DUYDUKLARINDA TOPLUMLARA ELİMİZİ UZATMALIYIZ

B.M. tarafından 1945'ten bu yana en büyük insani kriz olarak açıklanan açlık tehlikesiyle mücadeleye katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını ifade eden PepsiCo Başkanı ve CEO'su Indra K. Nooyi. "Bizim gibi şirketler ve vakıflar, toplumlara ihtiyaç duyduklarında elini uzatmak durumundalar. Herkesi bize katılıp yardıma umutsuzca ihtiyaç duyan milyonlarca erkek, kadın ve çocuğa insani yardım ulaştırmak için ellerinden geleni yapmaya davet ediyorum"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nijerya Somali Yemen Sudan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title