Haberler

    Pepe 36'da Bırakacak

    Beşiktaşlı futbolcunun babası Anael Ferreira, oğlunun siyah-beyazlılarda bir lider, bir idol olarak görüldüğünü dile getirdi, “Kariyerini en üst düzeyde oynarken bırakmak istiyor. Bana 36 yaşına kadar oynayacağını söyledi” diye konuştu.

    ONUR DİNÇER   Beşiktaşlı Pepe'nin babası Anael Ferreira, oğluna dair bilinmeyen gerçekleri Brezilya'da yayımlanan Globo gazetesine açıkladı.    Çin kulüplerinin Real Madrid'de kazandığı paranın 3-4 katını teklif edildiğini belirten Ferreira, bunu oğlunun istemediğini belirtti, "Neyse ki oğlum bu işi para hırsıyla yapmıyor" dedi.  Kendisinin Beşiktaş fikrine pek sıcak bakmadığını itiraf eden Ferreira şunları söyledi: "Beşiktaş kararını tamamen kendisi verdi. Ben de onun kararı olarak destekledim. Çok şükür ki, sahadaki lider pozisyonu ve idmanlarda çok çalışmasından dolayı yeni takımında idol olarak görülüyor. Bu durum aynı zamanda kulübün Avrupa'da daha saygıdeğer bir hale gelmesini sağlayacak ve Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bir sürprize imza atacak."   34 yaşındaki futbolcunun babası, "Pepe çok düzenli bir insandır. Kariyerini en üst seviyede futbol oynarken bırakmak istiyor. Bana 36 yaşına kadar oynayacağını söyledi" dedi.      Taksi şoförü olacaktı  Pepe futbola başladığında biraz güçsüz olduğunu ancak çok çalışarak kendisini geliştirdiğini dile getiren Ferreira, "Futbolda şansını dene dedim. Eğer başarılı olmazsan endişe etme, arabamı satarız ve bir taksi alırız dedim. Eğer futbolcu olmayı beceremeseydi, taksici olacaktı" ifadesini kullandı.   Tam adı Kepler Laveran Lima Ferreira olan futbolcuya bu ismi neden verdiği açıklayan babası Ferreira, ünlü gökbilimci Johannes Kepler ve Fransız fizikçi Charles Laveran'ın isimlerinden feyz aldığını belirtti. Pepe takma adının kaynağı olaraksa "Santos'ta Pepe adında bir kanat oyuncusu vardı. Kaleciler onun sert şutlarından korkardı. Oğlum da toplara böyle vursun istedim, bu yüzden kendisine Pepe demeye başladım" dedi.        Önce ailesi sonra Ronaldo  Pepe de, Globo gazetesine Ronaldo ile arasındaki arkadaşlığı anlattı. Beşiktaşlı futbolcu, "Ben Maritimo'da oynarken ilk Ronaldo'nun ailesiyle tanıştım. Çünkü onlarla aynı kentte Madeira'daydık. Kendisiyle sonra tanıştım. Real ve milli takımda beraberdik. İyi arkadaşız. ve bugüne kadar geldik" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title