Haberler

Pendik'te Silahlı Çatışma

Pendik'te İki Komşu Aile Arasında Çıkan Kavganın Büyümesi ve Çatışmaya Dönüşmesi Sonucu 9 Kişi Yaralandı.

Pendik'te iki komşu aile arasında çıkan kavganın büyümesi ve çatışmaya dönüşmesi sonucu 9 kişi yaralandı.

Pazarcılık yapan Yıldız ailesi ile komşuları Koçak ailesi yaşanan husumet nedeniyle kavga çıktı. Kavga büyüyünce iki aile birbirine girdi. Silahların da çekildiği kavgada, 9 kişi silahla ve darp sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın devam etmesini engellemek amacıyla olayın meydana geldiği adrese çevik kuvvet polisi sevk edildi. Konuyla ilgili 8 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

PAZAR TEZGAHI KAVGASI

Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yavuz Selim Hastanesi sevk edildi. Yaralılardan bir kısmı da, Haydarpaşa Numune Hastanesi, Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Özel sema Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada polis, her iki ailenin yakınlarının olayı devam ettirmemesi için yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde güvenlik önlemi aldı. Olayın yaşandığı adrese ise çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Çevik kuvvet polisi Koçak ve Yıldız ailesinin evlerinin önünde nöbet tuttu.

Olaya karışan 8 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Çıkan silahlı kavganın pazar tezgahı yüzünden çıktığı iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title