Haberler

Pendik'te İnşaat Halindeki Binada İki Ceset Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te inşaat halindeki binanın su biriken asansör boşluğunda iki ceset bulundu.

İstanbul Pendik Kaynarca Bahattin Veled Caddesi'nde bulunan inşaat halindeki binaya giren vatandaşlar asansör boşluğunda ceset olduğunu fark etti.

OLAY YERİNE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, asansör boşluğundaki su birikintisinde iki adet ceset olduğunu belirledi. Suyun boşaltılması için itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. İtfaiyenin çalışmasının ardından cesetlerin çıkartılarak olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmesi bekleniyor.

SIKINTILAR YILLARDIR DEVAM EDİYOR

Çevrede yaşayan bir vatandaş, "Bu inşaatla ilgili sıkıntı yıllardır devam ediyor. inşaata giren çıkan belli değil. Artık içeride iki ceset olduğu düşünülüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaynarca Pendik 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

hilmi cem:

istanbulda nüfus fazla

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben bu cadde de 2 yıldır oturuyorum ve 2 yıldır o inşaat durmuş bi haldee!! daha önce başka olaylarda yaşandı haberlere çok çıktı ama yapılan hiç bişey yok tinerciler yaşıyo içinde ! canımız ve çocuklarımız hep diken üzerinde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title