Haberler

Çocuk Parkından Oynayan Çocuğu Silahla Yaralayan Şüpheli Hakkında 23 Yıla Kadar Hapis İstendi

Güncelleme:

İstanbul'da çocuk parkında 7 yaşındaki çocuğu silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan şüpheli hakkında, 23 yıla kadar hapis cezası istendi.

İstanbul Pendik'te oturduğu sitenin parkında oynayan 7 yaşındaki H.D.'ye gürültü yaptığı gerekçesi ile ateş ederek yaralayan B.B. hakkında, "çocuğu öldürmeye teşebbüs" ve "korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme" suçlarından 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

NE OLMUŞTU?

Pendik'te oturdukları sitenin parkında arkadaşlarıyla oynayan 7 yaşındaki H.N.D.'yi tabanca ile yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan komşu B.B. (26), savcının talimatıyla yeniden gözaltına alınmıştı. Evinde ve iş yerinde yapılan aramada silah bulunmayan B.B. savcılık sorgusunun ardından 'korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme ve olası kastla kasten yaralama' suçlamasıyla tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Mahkeme zanlının tutuklanmasına karar vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Pendik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

CENGIZHAN:

23 YILA KADAR HAPİS İSTENMİŞ MİŞ. YARSINI VERİRLER ÇEYREĞİN BELKİ YATAR DURUM NET OLARAK BU .SONRA ADALET YOK DENİNCE VAY EFENDİM ŞÖYLE BÖYLE DERLER.

12
0
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

VERİLEN CEZANIN TAMAMINI YATMALI. BÖYLE PİSLİKLERE TEK KİŞİLİK HÜCRE

12
0
yanıtYanıtla
44:

İnşallah 23 yıl beraat ile sonuçlanmaz ...

8
1
yanıtYanıtla
..........:

Adalete çok güvenmek isterdim ama maalesef çok fazla güvenemiyorum. . . 23 yıl vermişler keşke 100 yıl verseler ama o şahıs 23 yıl yatmadan nasılsa çıkar. . . içeride yatsa ne olacak senin benim vergimle beslenecekler . . haram olsun

9
0
yanıtYanıtla
Ace:

iyi hal miyi hal derken 3 sene yatar en fazla. hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşların ortak fikri adalet sistemimiz kötü durumda.

5
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Adalet sistemini tiyatro olarak düşünürsek oyuncuları olan avukat, savcı, hakim,mübaşir her oyunda parasını alır. Oyun suçlunun üzerine oynanır. Mağdur oyuna zorunlu olarak katılır ve sıfatı gereği hep mağdur olarak kalır. Suçlu oyunda 350 yılla yargılanır takım elbise ve iyi halden 20 yıla iner 5 yıl ceza alır yargılamada geçen süre dikkate alınir ve tahye edilir. Adalet yerini bulmuştur. Yaşasın adalet.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title