Haberler

Çocuk Parkından Oynayan Çocuğu Silahla Yaralayan Şüpheli Hakkında 23 Yıla Kadar Hapis İstendi

Güncelleme:

İstanbul'da çocuk parkında 7 yaşındaki çocuğu silahla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan şüpheli hakkında, 23 yıla kadar hapis cezası istendi.

İstanbul Pendik'te oturduğu sitenin parkında oynayan 7 yaşındaki H.D.'ye gürültü yaptığı gerekçesi ile ateş ederek yaralayan B.B. hakkında, "çocuğu öldürmeye teşebbüs" ve "korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme" suçlarından 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

NE OLMUŞTU?

Pendik'te oturdukları sitenin parkında arkadaşlarıyla oynayan 7 yaşındaki H.N.D.'yi tabanca ile yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınıp sonra serbest bırakılan komşu B.B. (26), savcının talimatıyla yeniden gözaltına alınmıştı. Evinde ve iş yerinde yapılan aramada silah bulunmayan B.B. savcılık sorgusunun ardından 'korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme ve olası kastla kasten yaralama' suçlamasıyla tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Mahkeme zanlının tutuklanmasına karar vermişti.

Kaynak: AA / Güncel

Pendik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (6)

CENGIZHAN:

23 YILA KADAR HAPİS İSTENMİŞ MİŞ. YARSINI VERİRLER ÇEYREĞİN BELKİ YATAR DURUM NET OLARAK BU .SONRA ADALET YOK DENİNCE VAY EFENDİM ŞÖYLE BÖYLE DERLER.

12
0
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

VERİLEN CEZANIN TAMAMINI YATMALI. BÖYLE PİSLİKLERE TEK KİŞİLİK HÜCRE

12
0
yanıtYanıtla
44:

İnşallah 23 yıl beraat ile sonuçlanmaz ...

8
1
yanıtYanıtla
..........:

Adalete çok güvenmek isterdim ama maalesef çok fazla güvenemiyorum. . . 23 yıl vermişler keşke 100 yıl verseler ama o şahıs 23 yıl yatmadan nasılsa çıkar. . . içeride yatsa ne olacak senin benim vergimle beslenecekler . . haram olsun

9
0
yanıtYanıtla
Ace:

iyi hal miyi hal derken 3 sene yatar en fazla. hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşların ortak fikri adalet sistemimiz kötü durumda.

5
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Adalet sistemini tiyatro olarak düşünürsek oyuncuları olan avukat, savcı, hakim,mübaşir her oyunda parasını alır. Oyun suçlunun üzerine oynanır. Mağdur oyuna zorunlu olarak katılır ve sıfatı gereği hep mağdur olarak kalır. Suçlu oyunda 350 yılla yargılanır takım elbise ve iyi halden 20 yıla iner 5 yıl ceza alır yargılamada geçen süre dikkate alınir ve tahye edilir. Adalet yerini bulmuştur. Yaşasın adalet.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title