Haberler

Emniyette Konuşmayan Helin'in Katili, Adliyeye Çelik Yelekle Sevk Edildi

Güncelleme:

Pendik'te 17 yaşındaki Helin'i öldürüp 2 öğrenciyi yaralayan katil ifade vermedi, adliyeye çelik yelekle götürüldü. Gözaltına alınan katilin arkadaşı ve silahı satan bayi çalışanı ise serbest kaldı.

Pendik'te bir lisenin önünde dehşet saçan saldırgan adliyeye sevk edildi. Saldırgana çelik yelek giydirilirken, şahsı aracıyla olay yerine götüren arkadaşı ve olayda kullanılan tüfeğin satın alındığı av bayisi çalışanı gözaltına alınıp, sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINAN İKİ ŞÜPHELİ SERBEST KALDI

Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde dün okul çıkış saatinde eski kız arkadaşı Helin Palandöken'i pompalı tüfekle öldürüp, 2 kişiyi ise yaralayan zanlıyı aracıyla olay yerine götüren şahıs gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonucunda, olayda kullanılan silahın Tuzla'da bir av bayinden satın alındığının tespit edilmesinin ardından av bayisi çalışanı da gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Her iki şüpheli de ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.


Katilin adliyeye çelik yelekle götürülmesi dikkat çekti...

KATİL İFADE VERMEDİ

Öte yandan, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanarak İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli Mustafa Y.'nin emniyette ifade vermediği, susma hakkını kulladığı öğrenildi.


NE OLMUŞTU?

İstanbul Pendik'te 21 yaşındaki saldırgan, okul yakınlarındaki tren istasyonunda 3 öğrenciye tüfekle ateş açtı. Saldırıda yaralanan öğrencilerden Helin Palandöken hayatını kaybetti. 2 öğrenci yaralı olarak tedavi altında alındı. Olay sonrası okula gidip intihar girişiminde bulunan saldırgan yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Pendik 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title