Haberler

Pendik, Kasım Ayında da Sanata Doyacak

Geçtiğimiz ay kültür ve sanat sezonunu açan Pendik Belediyesi, Ekim ayı'nın son haftasında düzenleyeceği konser ve etkinlikleri yaşanan Van depremi dolayısıyla iptal etmişti. Kasım ayında 70'in üzerinde etkinlikle kültür-sanat takvimini hazırlayan Pendik Belediyesi, söyleşiden konserlere, sinema ve tiyatrolardan kütüphane programlarına kadar farklı dallardaki onlarca etkinlikle bu ay yeniden sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

2 Kasım'da Orhangazi Çocuk Kulübü'nde Nazlı Özburun'la 'Çocuk Kulüplerinde Eğitim Semineri' ile başlayan etkinlikler, 3 Kasım'da Şeyhli İlköğretim Okulu'ndaki Şair ve Yazar Bestami Yazgan'ın edebiyat söyleşisi ve 4 Kasım'da M. Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde düzenlenecek Fatma Barbarosoğlu'yla 'Sosyoloji Okumaları' programı ile devam edecek.

Ardından sürecek bazı etkinliklerse şöyle; 10 Kasım'da M. Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde Ekrem Demirli ile 'İnsan Ruhunun Serüveni', 11 Kasım - Mustafa Tatçı ile 'Niyazi Mısri', 12 Kasım - Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Fatih Çıtlak'la 'Mesnevi Okumaları', 14 Kasım - Talha Uğurluel'le 'İnteraktif Konferanslar', 16 Kasım - Tuğrul İnançer'le 'İrfan Yolculuğu', 19 Kasım Kemal Tahir Kütüphanesi'nde Şair ve Yazar Yusuf Dursun söyleşisi, 25 Kasım - Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Erkan Oğur ve Hakkı Demircioğlu Konseri ile 26 Kasım'da Perihan Savaş, Sümer Tilmaç ve Soner Arıca'nın başrollerini paylaştığı 'Kanlı Nigar' adlı tiyatro oyunu sanatseverlerin karşısına çıkacak. Etkinlikler takviminin detaylarına, www.pendik.bel.tr adlı resmi int

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title