Haberler

Pemra ve Çağla Elendi!

ENKA Arena'da süren İstanbul Cup'ta beşinci günün son maçında korta çıkan Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen, yarı finalde turnuvaya veda etti. Türk ikili, Yunan Daniilidou ve Alman Wöhr'e 6-3 ve 6-2'lik setlerle mağlup oldu.

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup'ta çiftlerde yarı final oynayan Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay, Yunan Eleni Daniilidou ve Alman Jasmin Wöhr karşısında tutunamadı. Daniilidou/Wöhr çifti, maçı 6-3, 6-2'lik setlerle kazanıp finale çıktı.

Maça iyi başlayamayan Türk ikili, 4-0 geriye düştüğü ilk sette, karar puanı oynanan iki oyunu kazanıp durumu 4-2'ye getirdi. Kritik sekizinci oyunda Çağla'nın volede fileye taktığı bir topla rakiplerine set puanı veren Büyükakçay/Özgen, bu puanı çevirip durumu 5-3 yaptı. Ama bir sonra oyunda Wöhr'ün servisini kıramayınca ilk set tamamlandı. İkinci setin üçüncü oyununda kırdırdığı servisin ardından oyundan düşen milli tenisçiler, bu seti de 6-2 ile yitirdi ve turnuvaya veda etti. 63 dakika süren maçta Daniilidou/Wöhr ikilisi, karşı karşıya kaldıkları 8 servis kırma puanının 7'sini kaçırdı.

Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen çifti, yarı final ödülü olarak takım olarak 3 bin 100 dolar kazandı.

İstanbul Cup'ta cumartesi akşamı saat 18:00'de oynanacak çiftler finalinde 1 numaralı seribaşı olan Rus Maria Kondratieva ve Çek Vladimira Uhlirova ikilisi, Daniilidou/Wöhr'e karşı mücadele verecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title