Haberler

Pegasus golf challenge turnuvası 11'inci kez yapıldı

Pegasus Hava Yolları'nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 14-15 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club'ta gerçekleştirildi.

Pegasus Hava Yolları'nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 14-15 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club'ta gerçekleştirildi. Bu yıl 11'inci kez düzenlenen turnuva, 14 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde başladı ve 15 Eylül Pazar akşamı düzenlenen ödül töreniyle son buldu. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı turnuvaya golf sporunun ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.


Pegasus Golf Challenge Turnuvası'nda ilk gün 97, ikinci gün 103 olmak üzere toplam 200 sporcu yarıştı. Turnuvada Erkekler A, B ve C kategorilerinde dereceye giren isimlere ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ve Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane takdim etti.


"ANA AMACIMIZ TURİZMİ ÇEŞİTLENDİRMEK"


Golf turnuvasının çok güzel geçtiğini söyleyen Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, "Ana maçlarımızdan bir tanesi turizmi çeşitlendirmek. 2023 hedefimiz, 70 milyon turist, 70 milyar dolar da gelir elde etmek. Bunu genişletmek için spor ana alanlardan biri. Golf sporuna yaptığımız yatırımların bu sene çok ciddi faydalarını gördük. İsveç ve Danimarka'dan Antalya'ya sırf golf amaçlı misafirlerimiz gelmeye başladı. Misafirlerimizi bütün bir yaz boyunca taşıdık, bu sonbaharda da devam edecek. Normalde turist başı beklentimiz bin dolar ama golf turizmine gelenler en az bunun üç katı 3 bin dolardan daha az para harcamıyorlar. Turnuvayla bir taşla birkaç kuş vurmaya çalıştık. Hem ülkemizde yeni bir spor alanının gelişmesine teşvik vermek, destek olmak hem de turizmin gelişmesinde yeni bir kanala yatırım yapmak ve gelir olarak geri dönüşünü sağlamaktı amacımız" dedi.


Kadınlar A ve B kategorilerinde dereceye giren isimler ise ödüllerini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı'dan aldı. Ladies Longest Drive, Men's Longest Drive, Ladies Nearest to Pin, Men's Nearest to Pin ve 11. Yıl Özel ödüllerini Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer verirken; Ladies Gross ve Men's Gross ödüllerinin sahipleri ödüllerini Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Sabancı Kamışlı'nın elinden aldı. Teşvik Ödülü alan sporcu ise ödülünü Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'dan aldı.


Pegasus Golf Challenge Turnuvası kapsamında 8-12 yaş arası Junior Academy ve 13-18 yaş arası Junior 18 Holes oyuncuları bu sene de ödüllendirildi. Genç oyuncular ödüllerini Junior Kaptanları Fulya Filiz ve Ayhan Elmas'tan aldı.


Pegasus Golf Challenge 2019 Kazananları


Erkekler A Kategorisi


Birinci: Hasan Akçakayalıoğlu


İkinci: Nasut Akosman


Üçüncü: Cengiz Şahin



Erkekler B Kategorisi


Birincisi: Philip Frederick de Waal


İkincisi: Kıvanç Oktay


Üçüncüsü: Şinasi Numan



Erkekler C Kategorisi


Birinci: Oğuz Şenol Yüce


İkinci: Zeynel Ergen


Üçüncü: Selçuk Erkalır



Kadınlar A Kategorisi


Birinci: Hee Ja Jeong


İkinci: Serra Tokar


Üçüncü: Filiz Ahıshalı



Kadınlar B Kategorisi


Birinci: Jeong Su Kim


İkinci: Güneş Öztürk Yılmaz


Üçüncü: Ayşen Erdoğan



Nearest to Pin


Men's – Cengiz Şahin


Ladies – Ayşıl And



Longest Drive


Men's – Eren Sarıateş


Ladies – Zeynep Çelikoğlu



Gross


Men's – Hasan Akçakayalıoğlu


Ladies – Hyun Young Shim



Teşvik Ödülü


Güneş Öztürk Yılmaz



11. Yıl Özel Ödülü (Nearest


to the Third Shot on 11th Hole)


Hasan Akçakayalıoğlu


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemer Country Pegasus Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title