Haberler

    Pc'nizdeki Donanımları Bu Araçla Yönetin

    Bilgisayarınızı Oluşturan Donanımları Ne Kadar Tanıyorsunuz? İşte Size Ücretsiz Bir Yardım Eli...

    Pek çok bilgisayar kullanıcısı için en büyük kabus bir donanım sorunu çıkmasıdır. Genellikle yazılımları daha iyi tanır ve çıkan yazılım kaynaklı sorunları daha kolay çözeriz ama sorun donanım kaynaklı ise pek çok kullanıcı için bilgisayarı servise götürmek tek çare haline gelir. Ama olası sorunları daha meydana gelmeden gidermek için önlemlerinizi alabilirseniz bu sorunu da büyük oranda ortadan kaldırabilirsiniz.

    Ma-Config bu konuda size yardımcı olabilecek online ve ücretsiz araç. Bu araç sayesinde sadece birkaç tıklama ile bilgisayarınızdaki donanım bileşenlerini ve ilgili sürücüleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

    Ma-Config.com adresine girdikten sonra yapmanız gereken ilk şey "Run the detection" düğmesine tıklamak. Ardından ufak bir ActiveX uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer ınternet Explorer kullanıyorsanız bu işlemi otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ma-Config bilgisayarınızdaki donanım bileşenlerini tarayacak ve karşınızda listeleyecek. Bundan sonra isterseniz sol bölümde göreceğiniz üzerinde "Download drivers compatible with this configuration" yazılı büyük yeşil düğmeye tıklayarak gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca burada göreceğiniz bilgiler gerek duyarsanız sisteminizin durumunu teknik servise daha detaylı anlatabilmek için kullanılabilir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title