Haberler

Pazaryeri ve Gölpazarı'nda Bayramlaşma Törenleri

Pazaryeri ve Gölpazarı ilçelerinde, Kurban Bayramı dolayısıyla "bayramlaşma töreni" yapıldı.

Pazaryeri ve Gölpazarı ilçelerinde, Kurban Bayramı dolayısıyla "bayramlaşma töreni" yapıldı.

Pazaryeri Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen törene, Kaymakam Vekili Bekir Çelik, İlçe Garnizon Komutanı İsmail Erdin, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Emniyet Amir Vekili Fatih Gür, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, bayramların, milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunu şekillendirdiğini ve kuvvetlendirdiğini kaydetti.

Daha sonra protokol üyeleri, emniyet mensuplarını, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Huzurevi'ne ziyarette bulundu.

Gölpazarı

Gölpazarı ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Öğretmenevi bahçesindeki törene, Kaymakam Vekili Menderes Topçuoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Akgümüş, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Emniyet Amiri Fatih Doğan, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Topçuoğlu, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin vesilesi bayramların, insanların bir araya geldiği, kırgınlıkların, dargınlıkların bertaraf edildiği, insanların güzel şeyleri paylaştığı manevi mevsimler olduğunu söyledi.

Bu mevsimlerde vatandaşların bir araya gelmesi, memleketlerine gelmesi, büyükleriyle bayramlaşması, eski hatıralarını yad etmesi, geleceğe daha güvenle bakmayı tazelemesinin güzel duygular olduğuna dikkati çeken Topçuoğlu, "Bu vesileyle Gölpazarı halkının, kamu kurum çalışanlarının hepsinin bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Kazıcı ise "Gölpazarlı hemşehrilerimizin, bayram dolayısıyla ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin, biz bayram yaparken bizler için görev yapan özellikle emniyet ve jandarma teşkilatımızın, hastanemizde çalışan, mücadele eden tüm görevli arkadaşlarımızın bayramlarını tebrik ederim" ifadesini kullandı.

Topçuoğlu ve beraberindekiler, törenin ardından Hamidiye köyünde şehit Hasan Bayır'ın babası Osman Bayır ile ilçe merkezinde yaşayan şehit Piyade Fuat Tuzak'ın babası Mustafa Tuzak ve ailesini ziyaret etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Bekir Çelik Gölpazarı Pazaryeri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title