Haberler

Pazaryeri'nde "Afrika'ya Su Kuyusu" Kermesi

Bilecik'in Pazaryeri Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu'nun "Afrika'da Pazaryeri İlçesinin Bir Su Kuyusu Bulunsun" projesine destek için kermes açıldı.

Bilecik'in Pazaryeri Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu'nun " Afrika'da Pazaryeri İlçesinin Bir Su Kuyusu Bulunsun" projesine destek için kermes açıldı.

Açılışta konuşan okul müdürü İslam Özkul, "Bizler burada su kaynaklarını rahat rahat kullanırken dünyanın birçok yerinde bir yudum suya hasret insanları görmezlikten gelemeyiz. Bu yüzden Afrika'nın her hangi bir bölgesinde Pazaryeri ilçesinin de bir su kuyusu olsun istedik. Pazaryeri Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu ve ilçe milli eğitime bağlı diğer okullarla beraber kampanya düzenledik. Kermesten toplanan gelirler ile bağışları bir araya getirerek Sadaka Taşı Derneği vasıtasıyla hayırlı bir işi hayata geçirmiş olacağız." dedi.

İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı'nın duasıyla yapılan kermes açılışına, Orman ve Su İşleri Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Köroğlu, İlçe Emniyet Amir vekili İnan Kılıçoğlu, daire ve okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Pazaryeri Bilecik Afrika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
title