Haberler

Pazaryeri-Bura Karayolu Ahi Dağı 3. Etap Yol Çalışmalarına Başlanıyor

Bursa’da faaliyet gösteren Pazaryeri ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bilecik’in Pazaryeri ilçesine Kaymakam olarak atanan Bayram Sağır’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bursa'da faaliyet gösteren Pazaryeri ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bilecik'in Pazaryeri ilçesine Kaymakam olarak atanan Bayram Sağır'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Bursa, Pazaryeri ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Turan ile Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın da eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Sağır konuklarını makamında ağırladı. Kaymakam Sağır, ilçe ve köylerde yapılan çalışmalardan bahsederek, "İnşallah Bursa derneğimizi çok yakından ilgilendiren Ahi Dağı 3. etap yol çalışmaları başlayacak. Sizlerle birlikte sorunları yerinde değerlendirerek halkımızın istediği bir ilçe haline geleceğiz" dedi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise, Pazaryeri ilçesinin yaşanabilir bir ilçe olma yolunda hızla yürüdüğünü ifade ederek, "İlçemize yaptığımız yatırımları ve yapılacak yatırımlarda bilgi alışverişinde bulunduk. Bursa derneğimizi çok yakından ilgilendiren Ahi Dağı 3. Etap yol çalışmalarının havalar düzelince başlayacağının müjdesini verdik" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Bilecik Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title