Haberler

Pazartesi Günü Reyting Tahtını Kimseye Kaptırmayan Çukur, Yine Zirvede!

Güncelleme:

Reyting yarışının kıran kırana yaşandığı pazartesi gecesinde Çukur zirveye oturdu. Haftalardır Çukur'un gerisinde kalan Söz, yine 2. oldu.

Kıran kırana geçen reyting savaşında Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, pazartesi gecesinin birincisi oldu.

SÖZ İKİNCİ OLDU

Star TV'de yayınlanan Söz dizisi, Çukur başlamadan önce pazartesi günleri her hafta birinci oluyordu. Söz, Çukur'u bu hafta da geçemeyip ikinci sırada yer aldı. Survivor ise 3. oldu.

İşte dün gecenin reyting listesi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mola Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (21)

WAN 65:

SÖZ EKRANLARDAN KALKMALI SAÇMA BİR DİZİÇUKUR EVIMIZ VARTOLİ PAŞAMIZZZZ

13
13
yanıtYanıtla
Çağatay:

len müptezel saçma diyorsun askerlerimizi ülkemizi övüyorlar her türlü göğsümüzü kabartıyorlar daha ne istiyorsun yazmak için yazma çukurda boğarım seni. Azcık delikanlı ol çukurda kıyak dizi ama söz saçma sapan değil bunu ayık yoksa evinde boğarım seni vartoli paşanında umrunda olmazsın

yanıt0
yanıt0
savas:

çukurda hikaye çok basitleşti son 4 5 bölümdür toplasan yarım saatini izlesen yeter dizi aynı yerde

13
5
yanıtYanıtla
serdar:

Vartolu ve yamaç efsane!

9
4
yanıtYanıtla
bilirkişi:

vartolu varsa bizde varız !!!!

6
4
yanıtYanıtla
ARMAĞAN:

SÖZ SÖZ SÖZ. . .

5
3
yanıtYanıtla
deniz:

Bu kadar boş insanların bulunduğu bir ülkede normaldir. Medya sektörü kazansın siz oturun evde öküzün trene baktığı gibi tv seyredin. Ondan sonra niye üretim yok. Yok araba çok pahalı.

6
0
yanıtYanıtla
Ali YILMAZ:

Siz araba prototipleri üzerine mi? Yoksa NASA da falan projemi üretiyorsunuz, bu millet ne yapacak gidiyor işine çalışıyor akşam oldumu tv sini izliyor. Bu iş o kadar karışık gelmese gerek.

yanıt1
yanıt0
AA:

Siz tanımadığınız insanlara hitap etmeyi öğrenin, bırakın benim doluluğumu da kendi doluluğunuza bakın. İyi günler.

yanıt1
yanıt0
yasamak güzel:

bu söz dizisi ve sokak kedisi bob filmleri sayesinde uyusturucuyu bıraktım allah tekrar etmemden beni korusun temiz olmak müthiş bir duygu filmler vesile oldu belki ama iyi oldu allahıma şükürler olsun :(

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title