Haberler

Pazarspor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Pazarspor, sezon basında Cizrespor'a transfer olan eski oyuncusu Devrimcan Beyaz ile Tarsus İdmanyurdu'ndan Hakan Sayar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Pazarspor, sezon basında Cizrespor'a transfer olan eski oyuncusu Devrimcan Beyaz ile Tarsus İdmanyurdu'ndan Hakan Sayar ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp idari direktörü Hasan Balta, 5 Ocak itibarıyla 2 oyuncuya resmi imza attırdıklarını belirterek, "Devrimcan ve Hakan ile kadromuzu güçlendirdik" dedi.

Hakan Sayar'ın Tarsus İdmanyurdu'ndan 1,5 yıllık sözleşmeyle takımlarına geldiğini dile getiren Balta, "Orta sahada savunmacı ön libero olarak oynuyor. Önemli bir transfer ve takımımızın bu bölgedeki eksiğini giderecektir. Devrimcan sol bek ve stoper oynama özellikli bir oyuncu ve yuvaya geri döndü. Devrimcan da çok önemli bir transfer ve çok önemli katkılarda bulunacaktır. Her ikisinin de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Kaliteli takviyelerimiz devam edecek" diye konuştu.

Her iki oyuncunun Antalya kampındaki takımla çalışmalarına başladığı bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Tarsus İdmanyurdu Cizrespor Pazarspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title