Haberler

Pazarspor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Pazarspor'da, kulüp başkanı Mustafa Taşkın, play-off'a katılacaklarına inandığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Pazarspor'da, kulüp başkanı Mustafa Taşkın, play-off'a katılacaklarına inandığını söyledi.

Taşkın, yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 5'1 gibi farklı skorla yenerek ligin ikinci yarısındaki çıkışlarını sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çok zor geçeceğine inandıkları bir maçı farklı galip tamamlamanın mükemmel olduğunu ifade eden Taşkın, "Ama bizim için en önemlisi, futbolu takım oyunu olarak sahaya yansıtmamız oldu. Eğer bir takım, malzemecisinden başkanına kadar bir bütün olursa orada başarı olur. İşte Pazarspor bunu bu hafta gösterdi. İleriki haftalarda daha iyi olacağız ve ilk beşe kalacağız. Bu hafta en büyük engellerden birini aştık" dedi.

Elde ettikleri başarının takım ruhunu yakalamaları olduğunu ifade eden Taşkın, "Hafta içinde yaşanan bazı gelişmelere rağmen alınan farklı galibiyet çok önemli oldu. Camia olarak kenetlenerek, kalan tüm maçlarımızı kazanacağımıza ve play-off'a katılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title