Haberler

Pazarlar'da 27 Branşta Kurs Açıldı

Güncelleme:

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, 2013 yılında değişik branşlarda toplam 27 kurs açıldığını söyledi.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, 2013 yılında değişik branşlarda toplam 27 kurs açıldığını söyledi. Yıldız, "Bu kurslarımıza 291 erkek ve 243 bayan öğrenci olmak üzere toplam 534 kursiyer katıldı" dedi.

Geçen yılda, bu güne kadar açılmamış yeni branşların açıldığını dile getiren Yıldız, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak verilen eğitimleri çok daha iyi yerlere taşımayı hedeflediklerini söyledi. 2014 yılında vatandaşların istek ve taleplerine yönelik kurslar açmayı planladıklarını kaydederek, "Kurs faaliyetlerimizin tüm vatandaşlara yayılması ve duyulması için her türlü çaba gösterilmektedir. Vatandaşlarımızın her zaman her yerde her durumda yaygın eğitim hizmetlerinden yararlanabilmesi için tüm çalışanlarımız her türlü yardım ve desteklerini vereceklerdir. İlçemizde kurs etkinliklerimizi yayabilmek için kurum ve kuruluşlarla, belediye ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği arayışları sürdürülmektedir" dedi.

Öte yandan Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, 2014 yılı içinde çiftçilerimize ve meslek edindirmeye yönelik kursların açılacağını sözlerine ekledi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title