Haberler

Pazarcılardan Türel'e Plaket

Antalya Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i Ziyaret Ederek, Plaket Verdi.

Antalya Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, plaket verdi.

Antalyalı pazarcılar modern ve çağdaş pazar yerlerine kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla kapalı Pazar alanlarının plan tadilatlarına işlenmesi pazarcıları sevindirdi. Bunun üzerine Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Antalya Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili Ömer Duman, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cihan Bulut’unda bulunduğu ziyarette Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz “ Mecliste alınan kararla pazarcıların önü açıldı. Antalya’da 21 kapalı, 50’ye yakın sokak pazarı var. Yapılan plan tadilatları Pazar alanları plana işlendi ve kabul edildi. Bu kararı almada katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de Pazarcılar Odası ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Türel, Antalya’da pazarların daha modern şekle bürünmelerini sağladık. Pazarcıların daha çağdaş mekanlarda hizmet vermelerini ve Antalya’ya yakışır Pazar yerleri oluşturulması bizim için çok önemli. Hayırlı olsun” dedi.

Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz daha sonra katkılarından dolayı Başkan Türel’e plaket verdi.

(SÇ-SÇ-Y)

16.02.2007 11:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title