Haberler

Pazar Günü Kendini Vuran Şahıs Hastanede Öldü

Güncelleme:

Adapazarı kent merkezinde haftasonu bir anlık öfke ile silahına sarılıp yanındaki arkadaşının tüm engellemelerine rağmen kendini vuran 33 yaşındaki Arslan Altıntaş tedavi gördüğü hastanede öldü.

Adapazarı kent merkezinde haftasonu bir anlık öfke ile silahına sarılıp yanındaki arkadaşının tüm engellemelerine rağmen kendini vuran 33 yaşındaki Arslan Altıntaş tedavi gördüğü hastanede öldü. Pois güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen intiharda ölen gencin yanından koşarak uzaklaşan arkadaşını arıyor.

Adapazarı'nın en işlek caddesi olan Çark Caddesi'nde hafta sonu meydana gelen olayda ailevi sorunlardan dolayı eşinden ayrılan ve daha önce intihar girişiminde bulunduğu belirtilen 2 çocuk babası Arslan Altıntaş, arkadaşıyla birlikte giderken bir otoparkın bulunduğu ara sokakta 7.65 çapındaki Kırıkkale tabancasını çekerek intihar etmek istedi.

Arkadaşı engel olmak isteyince iki arkadaşına rağmen genç silahla çenesinden vurularak yere düştü. Bu anlarda sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarında Arslan Altıntaş, arkadaşıyla yaşadıkları arbede sonrasında vurularak yere düştüğü görülüyor. Vurulmasıyla da arkadaşı panik içerisinde kaçıyor. Olay sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arslan Altıtaş yapılan tüm müdahalare rağmen kurtarılamayarak öldü. Sakarya Cumhuriyet Savcılığı cesedi ellerindeki barut izlerinin incelenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Bu arada kamera kayıtlarında olay sırasında yanında bulunan ve engel olmak isterken gencin vurulması üzerine koşarak kaçan arkadaşını arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Altıntaş Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title