Haberler

Payitaht Abdülhamid'in Kudüs Sahnesi Sosyal Medyayı Yıkıp Geçti

Güncelleme:

Kudüs meselesi dünyada uluslararası bir krize dönüşmüş durumdayken, Payitaht Abdülhamid dizisinin Kudüs sahnesi de sosyal medyada en çok paylaşılan videolardan biri oldu.

Payitaht Abdülhamid dizisinin geçtiğimiz yaz aylarından yayınlanan 17. bölümünde yer alan Kudüs sahnesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. ABD Başkanı Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul etmesi ve büyükelçiliklerini bu şehre taşıma kararı alması üzerine dünyada tepkiler çığ gibi büyürken, dizinin Kudüs ile ilgili bir sahnesi de yeniden gündeme gelmiş durumda.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kudüs Dizi Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (31)

AtUstundeKelebek:

Filistini veren zaaten Abdulhamiddir siz neyin kafasındasınız açın az okuyun yahu. Aptala gaz veriyonuzda bu memleketin aptalı kadar akıllısıda var. Bu kadar Rüşvet, karapara, yolsuzluk saçılmışken ortaya size Kudüs için şaşırtma savaşı fırsatı vermez.

6
70
yanıtYanıtla
Sanane:

Salom Jeruzalem! Siz hirsizlarinizla, rüsvetcilerinie övünerek cenneti bekleyin. Ati alan Kudus u gecti. Gerizekallilar

yanıt0
yanıt0
Vaaay:

Bu memleketin aptalı kadar akıllısı varken aptalların arasında olman senin için büyük şanssızlık. Ama umarım sadece aptalsındır zira aptal görünen akıllı hainler de çok bu aralar.

yanıt26
yanıt0
tarihçi:

arkadaş okuma yazman varmı. ?buraya yorum yazabildiğine göre yazman var. yorumumu da okuyabilirsen okuman da var demektir. o zaman tarih kitaplarından biraz TÜRK TARİHİ(M)İZİ oku da burda saçma sapan yorumlar yazma

yanıt12
yanıt0
Vatan sever:

Sen at üstündeki sinek sizin gibi asalak vatan hainleri varken bizim gibi vatanseverler var tarihi avrupalilardan siyonistlerden öğrenme

yanıt14
yanıt0
Akın özçelik:

Lan it sen nasıl konuşuyorsun,senin o dilini yakarım. dil uzattığın insan senin arkadaşın değil.belliki cahilsin yorum yazma insan bozması hain

yanıt19
yanıt0
ali:

ulan cahil adam ilk defa senden duydum abdülhamıtın filistini verdiğini nerde okudun o yazıyı söylede millette okusun. çok okumuş gibi birde millete biraz okuyun dıyor. . . . . . . . . . . . . .

yanıt18
yanıt1
pinokyo:

at kafalı diycem . . . ne diyim ben sana . . . aynaya bak gör . . haa buldum ATÜSTÜNDE KELEBEK ama kelebek nere ye konmuş , bizim dilimzde at . . . . . . . . kelebk konmuş derler hani

yanıt4
yanıt0
kobra:

kelebek sana konmuş . . . güzel oldu ya

yanıt2
yanıt0
KARAKARTAL:

gerizekalı :)

yanıt4
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title