Haberler

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı yayımlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm izle

Güncelleme:

Payitaht Abdülhamit 93. yeni bölüm fragmanı seyirciyle paylaşıldı. Cuma akşamı 92. son bölümü ile ekrana gelen Payitaht Abdülhamit dizisinde, Ahmet Paşa'nın sultana söyledikleri beklenmedik bir tepkiye neden olur. Payitaht Abdülhamid son bölüm ve 93. bölüm fragmanı haberimizde…

Payitaht Abdülhamid 92. son bölüm yayımlandı! Dizi severler yeni bölüm fragmanını beklerken 93. bölüm fragmanı da ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Darülhayr-ı Ali'de yaşananların araştırılması büyük olaylara yol açar. Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu?

93. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanında: Abdülhamid, Ahmet Paşa ile görüşür ve maşayı tutanın kim olduğunu bulmak gerektiğini belirtir. Cemile Sultan da gözyaşları içinde olan Naime Sultan'a hafiyeliğin ona yakışmayacağını sert bir dille belirtir. Ancak Abdülhamid Sultan'dan intikam almak isteyen Zalman Levontin acımasız planlarıyla oyuna dahil olur. Halil Hlaid ve Osmanlı askerleri dört koldan açılan ateşe karşılık verirler. Sultan ise Osmanlı'nın gücünü hafife alanları tuzla buz etmeye niyetlidir.

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı yayımlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm izle

92. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdülhamid, Ahmet Paşa ile görüşmek için Zalman ve Cavid'in engellemelerine rağmen keskin zekasıyla diplomatik bir yol bulur. Ahmet Paşa'nın geldiğinde söyledikleri, herkesi çok şaşırtır.

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı yayımlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm izle

Halil Halid, İmro örgütüne silah satılmasını engellemeyi başarır ama bu aynı zamanda da başına yeni bir dert açar. Silah fuarının Payitaht'a yapılabilmesi için Halil Halid ve adamlarına çok iş düşer. Abdülhamid, silah tüccarlarının canlarını onlara emanet eder.

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı yayımlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm izle

Bidar Sultan ise Darülhayr-ı Ali'deki misyonerlik faaliyetlerinin ardında kimlerin olduğunu çözmeye çalışmaktadır. Abdülhamid'le konuşurlar ve olayın araştırılması için mektebe hafiye yerleştirmeye karar verirler. Naime de, Darülhayr-i Ali'ye gidecek hafiye öğretmenlerden biri olmak ister. Ancak Bidar Sultan müsaade etmez. Naime müsaade almamasına rağmen mektebe gider. Bu işin sonucu Naime, Bidar ve Cemile cephesinde büyük bir krize yol açar.

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı yayımlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Payitaht Abdülhamit Osmanlı Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title