Haberler

Paü ve Desav Protokol İmzaladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Denizli Turizm Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (DESAV) ile imzaladığı protokolle kültür sanat etkinliklerine işbirliği kararı aldı.

PAÜ ve DESAV arasında kültür sanat etkinliklerinde işbirliği için PAÜ Rektörlüğü'nde bir protokol imzalanarak, üç yıldır devam eden kültür sanat etkinlikleri resmi bir kimlik kazandı. Konser sezonu ve kültür sanat festivalinin kurumsallaşması ve geliştirilmesi amacıyla düzenlenen protokole Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, DESAV Başkanı Müjdat Keçeci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Sınık ve Doç. Dr. Fatih Yayla katıldı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, bu protokolle işbirliği çerçevesini çizdiklerini ve uzun dönemli çalışma niyetini ortaya koyduklarını söyledi. Prof. Dr. Ardıç, 'DESAV Denizli'nin kültürel üst yapısını temsil ediyor. Denizli'nin bütün kurumları DESAV'ın üyesi, biz de kurumsal olarak üyeyiz. Üç yıldır kültürel anlamda büyük bir işbirliği yaptık. Bu protokolle işbirliği çerçevesini çiziyoruz, aynı zamanda uzun dönemli çalışma niyetimizi ortaya koyuyoruz. Biz de üniversite olarak Denizli'nin kültürel yapısına elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz' dedi.

DESAV Başkanı Müjdat Keçeci de, DESAV'ın kültür etkinliklerini öne çıkaran ve misyonu kültürel etkinlik olan bir kurum olduğunu belirterek, vizyonunda ise kültür etkinliği olabilecek çevrelerle işbirliği yapmak olduğunu söyledi.

PAÜ'nün bunların başında geldiğini vurgulayan Keçeci, 'DESAV'ın bu birlikteliğinin üniversiteyle başlaması ve iç içe olması çok doğal. DESAV'ın misyonundaki müzik, resim, edebiyat ve buna benzer satır başlarının ana konuları üniversitede başlar ve devam eder. DESAV'ın sanat ve kültür olarak bu eğilimi desteklemesi ve Denizli'ye iletmesi önemli bir görevdir' diye konuştu.

Açıklamaların ardından Rektör Prof. Dr. Ardıç ve DESAV Başkanı Keçeci protokolü imzaladı.

(MUS-YLZ) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title