Haberler

Paü Genç Tema Topluluğu 500 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Genç TEMA Topluluğu ve TEMA Vakfı Denizli İl Temsilciliği ile birlikte orta öğretim kurumlarından da gelen yaklaşık 200 öğrenci Sarayköy ilçesi Tekkeköy mevkiine 500 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Genç TEMA Topluluğu ve TEMA Vakfı Denizli İl Temsilciliği ile birlikte orta öğretim kurumlarından da gelen yaklaşık 200 öğrenci Sarayköy ilçesi Tekkeköy mevkiine 500 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Program '21 Mart Dünya Ormancılık Günü' ve '22 Mart Dünya Su Günü' etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. PAÜ Genç TEMA Topluluğu etkinlikte ayrıca 'Kuraklık Kader Değildir, Toprağına, Suyuna, Doğana Sahip Çık, Su Sağlıktır, Su Hayattır, Damlaya Damlaya Yok Olmasın' dövizleri ile halkı bilgilendirdi. Fidan dikiminin ardından bir açıklama yapan PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve TEMA Vakfı Denizli İl Temsilcisi Prof. Dr. Gürkan Semiz, "Geçtiğimiz yıl orman yangınına maruz kalmış bu alanın, 850 bin fidanla yeniden orman özelliği kazandırılması adına atılan bu ilk adımlar, gelecek yıllarımız için çok önem arz ediyor. Bu sayede hem öğrencilerimize doğa ve ağaç sevgisini kazandırmayı ve hem de gelecek kuşaklarımızın yaşamını garanti altına almayı hedefliyoruz" dedi.

Etkinlikte öğrenciler, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri gözetiminde diktikleri çam fidanlarına isimlerinin yazılı olduğu kartları bağladı. PAÜ Genç TEMA Topluluğu, Dünya Su Günü kapsamında Denizli şehir merkezinde 'Su Zinciri Farkındalık Etkinliği' yapıp suyun önemine yönelik halkı bilgilendirme çalışmalarında bulundu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Tekkeköy Sarayköy Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title