Haberler

İşten Çıkarılmasına Kızan İşçi, İmalathaneyi Kundakladı

Güncelleme:

Amasya'da, 5 aydır çalıştığı mobilya imalathanesinden, düzenli olarak işe gelmediği gerekçesiyle çıkarılan A.T. adlı şahıs, patronuna kızarak, mobilya imalathanesini kundakladı.

Amasya'nın Suluova ilçesinde düzenli olarak işe gelmediği gerekçesiyle kendisini işten çıkartan patrona kızan şahıs iş yerini kundaklayıp ateşe verdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İŞTEN ÇIKARILMIŞTI

Suluova Küçük Sanayi Sitesi'nde ahşap tasarım ve mobilya sistemleri üzerine imalat yapan Mehmet Kılıç'a ait imalathanede yaklaşık 5 ay önce çalışmaya başlayıp A.T.'nin, son haftalarda çeşitli bahaneler üreterek düzenli olarak işe gelmediği gerekçesiyle çıkışı verildi.

İŞTEN ATILMASINA KIZDI, İŞ YERİNİ KUNDAKLADI

İşten atılmasına kızan A.T., gece vakti imalathanenin önündeki malzemeleri ateşe verdi. Kundaklanan imalathane alevlere teslim oldu. Yangında işletme kül oldu. A.T.'nin iş yerini yakma anları imalathanenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

ZARAR 300 BİN LİRA

Yaklaşık 300 bin liralık zarara yol açan yangından bir gün önce kendisiyle görüşmek için gelen A.T.nin yeniden işe girmek isteğini reddettiğini belirten Mehmet Kılıç, "Benden hiç alacağı yoktu. İstediği sigara parasını bile verdim. Yerine adam aldığımı, kendisiyle çalışamayacağımızı söyledim. Bana karşı çok saygılıydı. İlk anlarda yangının sobadan çıktığını sanıyordum, güvenlik kamerası görüntülerini görünce şoke oldum. 7 personel çalıştırıyorum. Tüm emeklerimiz kül oldu." dedi.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Kılıç, yıllardır çalışıp yurt dışına ihracat yapar hale getirdiği imalathanesini kundaklayan şüpheliden şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalandıktan sonra gözaltına alınan A.T., sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Kılıç Suluova Amasya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title