Haberler

    Patron

    Tiyatro Şenay' dan yepyeni bir oyun! Issız Adam filmi ile kalplere taht kuran Cemal Hünal ve Onur Şenay'ın rollerini paylaştığı yeni oyun PATRON'u kaçırmayın.

    Tiyatro Şenay' dan yepyeni bir oyun! Issız Adam filmi ile kalplere taht kuran Cemal Hünal ve Onur Şenay'ın rollerini paylaştığı yeni oyun PATRON'u kaçırmayın...

    Jason Milligan'ın kaleme aldığı, müzik ve ses efektleri Gülhan Eralp, ışık ise Cengiz Orhonlu tarafından tasarlanıyor. Kara Komedi dalında dikkatleri üzerine çekecek olan PATRON  oyununda Sadık karakteri Cemal Hünal'a, Okan karakteri ise Onur Şenay'a emanet.

    Çocukluk arkadaşı olan iki kafadar Sadık (Cemal Hünal) ve Okan (Onur Şenay) birlikte Patron adı verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron'un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler.

    Patron'un gazabından çok korkan iki kafadar, Patrona gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak isterler.

    Oyunda daha önce denenmemiş bir sistem kurgulanıyor. Normalde Patron karakteri, Tamer Karadağlı sesi ile sahnede duyuluyor. Fakat zaman zaman, sürpriz isimler Patron karakterini canlandıracak...

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Kats Sahne

    Mekan Adresi : Müselles Sok. No: 3

    Başlangıç Saati : 20.04.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 20.04.2017 22: 30: 00

    Kategori : Patron

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Gülhan Eralp Cemal Hünal Onur Şenay Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title