Haberler

Patlayan Kolonya Şişesi Paniğe Neden Oldu

Bolu'da sobanın yanına konulan kolonya şişesinin aşırı sıcaktan dolayı patlamsı sonucu çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, apartman sakinleri korku dolu dakikalar yaşadı.

Olay, dün gece geç saatlerde Uğur Mumcu Parkı karşısında bulunan İzci Apartmanı'nda meydana geldi. Apartman sakinlerinden Zeki Okuyucu'nun sobanın yanına koyduğu kolonya şişesi, aşırı derecede ısınınca bir anda patladı. Patlamayla evde yangın çıkarken, Zeki Okuyucu da alevler arasında kaldı. Kendisini can havliyle son anda dışarı atan Zeki Okuyucu'nun kolları yandı. Apartmanda yaşayan vatandaşlar bir anda dumanlar arasında kalan binadan güçlükle çıktılar. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri

hemen müdahele ederek yangını tüm binayı sarmadan söndürdüler.

Kollarından ve vücudundan yaralanan Zeki Okuyucu, "Evde yalnızdım. İftarı yaptıktan sonra sobayı yakıp televizyon izlemeye başladım. Bu sırada uyumuşum. Birden büyük bir patlama sesi duydum. Sobanın yanında bulunan kolonya şişesi aşırı ısınınca patlamış. Oda bir anda alevler arasında kaldı. Bu sırada kollarım ve vücudum yandı. Kendimi zor dışarı attım" dedi.

(CG-AK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title