Haberler

Patlamada Ölen Kepçe Operatörünün Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Patlamada ölen kepçe operatörünün son görüntüleri ortaya çıktıŞANLIURFA - Şanlıurfa Organize Bölgesi'nde kepçe ile kazı yapılırken daha önceki bir çalışmada patlamamış halde bırakıldığı tahmin edilen bir dinamitin patlaması sonucu hayatını kaybeden kepçe operatörünün kepçe kullanırken...

Patlamada ölen kepçe operatörünün son görüntüleri ortaya çıktı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Organize Bölgesi'nde kepçe ile kazı yapılırken daha önceki bir çalışmada patlamamış halde bırakıldığı tahmin edilen bir dinamitin patlaması sonucu hayatını kaybeden kepçe operatörünün kepçe kullanırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi'nde iş makinesiyle kazı yapıldığı sırada patlama meydana geldi. Daha önceki bir kazıdan kaldığı tahmin edilen dinamitin patlaması sonucu kepçe operatörü Bedir Obuz (24), hayatını kaybetti.

Kepçe operatörüne ait son görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kepçe operatörü Bedir Obuz'un tırın üzerindeki kepçeyi kullanarak indirmeye çalıştığı gözlendi. Obuz'a ait bu görüntülerin yaklaşık bir yıl önce çekildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title