Haberler

Patlama Sırasında Havalimanında Olan İbrahim Kutluay, Saldırı Anını Anlattı

Güncelleme:

İbrahim Kutluay saldırı sırasında Atatürk Havalimanı'nda olduklarını söyleyerek "Biz yurt dışından dönüyorduk. Havalimanına girdiğimiz sırada büyük bir panik yaşandı" dedi.

Atatürk Havalimanı dün 21:50'de hain bir saldırının hedefi oldu. Dış hatlar geliş terminali girişinde üç canlı bombanın düzenlediği saldırıda 36 kişi hayatını kaybederken, 147 kişi de yaralandı.

KUTLUAY AİLESİ DE ORADAYDI

Saldırı sırasında havalimanında olan ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay, eşi Demet Şener ve çocukları büyük panik yaşadı.

"BÜYÜK PANİK YAŞANDI"

36 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyla ilgili dehşeti anlatan İbrahim Kutluay şu ifadelere yer verdi: : "Biz yurt dışından dönüyorduk. Havalimanına girdiğimiz sırada büyük bir panik yaşandı. Ne olduğunu almadık. Bizi bir süre beklettiler. İnsanlar korku içindeydi. Daha sonra işlemleri tamamlayıp havalimanı dışına çıktık. Hepimize geçmiş olsun."

Patlama sonrası Kutluay ve ailesinin yüzündeki korku ve endişe dikkat çekti;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Şener Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

.....:

Birlik olma zamanı degilmi. Birbirlerinizle ugraşmayın artık . Yok paralel yok bilmem ne. . . . Yeter artık yeter. İnsanlar ölüyor İnsanlar suçsuz yere hapis yatıyor Yapmayın bunun vebalini veremezsiniz. Bu olayları önlemek için elinizden geleni yapmanız lazım. Vatan elden gidiyor görmüyorsunuz. . , . . .

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title