Haberler

'Patatesler' Takımı Şimdi de İstanbul Dragon Festivali'ne Katılmak İstiyor

'Patatesler' takımı şimdi de İstanbul Dragon Festivali'ne katılmak istiyor 'Patatesler' Takım Kaptanı Nur Çakıcıer;"Biz çoğu zaman bambu çubuklarıyla karada çalışıyoruz" "Önümüzdeki yarışlarda şampiyon olacağımıza inanıyoruz" İlk defa Kano'ya binen Özgür Ödübek;

'Patatesler' takımı şimdi de İstanbul Dragon Festivali'ne katılmak istiyor

'Patatesler' Takım Kaptanı Nur Çakıcıer;"Biz çoğu zaman bambu çubuklarıyla karada çalışıyoruz"

"Önümüzdeki yarışlarda şampiyon olacağımıza inanıyoruz"

İlk defa Kano'ya binen Özgür Ödübek; "Bu tür sporlar insanların gelişimi açısından çok önemli"

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Dragon Kano Yarışları'nda kaza geçiren sporcular, Musaözü Göletinde antrenmanlarına devam ederek şimdi de İstanbul Dragon Festivali'ne katılmak istiyor.

29 Ekim tarihinde düzenlenen kano yarışlarında küçük bir kaza yaşayan 'patatesler' grubu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu spora daha önce sadece eğlenmek için başladıklarını ifade eden grup üyeleri, şimdilerde ise İstanbul Haliç'de düzenlenen Dragone Fest için çalışıyorlar. Her zaman iddialı olduklarını belirten grup üyeleri, bu sporda daha da profesyonelleşmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar.

"Önümüzdeki yarışlarda şampiyon olacağımıza inanıyoruz"

Antrenmanın ardından konuşan 'Patatesler' Takım Kaptanı Nur Çakıcıer, 2 yıldan beri bu sporla uğraştığını belirterek her geçen gün daha da iyi olduklarını ifade etti. Kano'ya eğlenmek için başladıklarını aktaran Çakıcıer, "2016 mayıs ayından beri bu sporla uğraşıyoruz. Aslında çok eski değiliz. Yılda 2 defa yapılıyor zaten dragon festivalinde yarışları. İkisine de katılıyoruz. Bu 4'üncü yarışımızdı en son katıldığımız. Biz en başından beri eğlenmek için başladık. Her seferinde daha da ilerletiyoruz kendimizi. Hiçbirimiz aslında bu işe bilerek başlamadık. Hepimiz gördük ve yapabileceğimize inandık. Farklı meslek ve yaş gruplarından arkadaşlarla bir araya geldik. Son yarışımızda da çok iddialıydık. Kazanacağımıza inanarak başladık. Ancak talihsiz bir kaza geldi başımıza. Dümenle ilgili bir sorun yaşadık. O da biraz motivasyonu düşürdü. Ona bağlıyoruz kazanamamayı. Ama her seferinde biraz daha iyiyiz. Önümüzdeki yarışlarda şampiyon olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Biz çoğu zaman bambu çubuklarıyla karada çalışıyoruz"

İstanbul'da yapılan Dragon Festivaline katılmak için sponsora ihtiyaç duyduklarını belirten Çakcıer, karada bambu çubuklarıyla çalışmak zorunda kaldıklarını söyledi. Çakıcıer, "İstanbul Haliç'te yapılan Dragon Fest'e katılmayı çok istiyoruz. Ama öncelikle sponspora ihtiyacımız var. Katılım ücretleri, ulaşım gibi sorunlar var. Kalabalık bir grubuz, gidip gelmek de sıkıntı. Öncelikle bir sponsor arıyoruz kendimize. Her zaman gölette çalışma şansımız da olmuyor. Hem ulaşım sıkıntı hem de izin almak gerekiyor. Biz çoğu zaman bambu çubuklarıyla karada çalışıyoruz. Zaman ayırdığımız için daha iyi bir şeyler yapmak istiyoruz" dedi.

"Bu tür sporlar insanların gelişimi açısından çok önemli"

Normal hayatında İç Mimar olan ve ilk defa Kano'ya binen Özgür Ödübek, bu spora devam edebileceğini ve çok güzel bir deneyim yaşadığını söyledi. Ödübek, "Çalıştığım birimde bir takım oluşturmuşlardı zaten. Ben de ondan sonra dışarıdan video ve aslında biraz daha görsel açıdan onlara destek sağlamak için onlara katılmıştım. Daha çok dışarıdan bir gözle hangi uyumları, nasıl sağlıyorlar, nasıl yapıyorlar onları biraz düşünerek onlara dışarıdan destek sağladım. Bugün ilk defa ben de kanonun içine bindim. Farklı bir deneyim oldu. Grup aslında tamamen iş arkadaşlarımdan oluşuyor. İş arkadaşlarımın oluşturduğu bir grubun Eskişehir'in Porsuk Çayında 29 Ekim yarışlarında yarışacaklarından dolayı bir veya iki kere görsel destek sağladım. Bugün için de ilk defa kanonun içine bindim. Farklı bir deneyim oldu. Güzeldi açıkçası. Eskişehir gibi kıyıya etkisi olmayan bir alanda çalışmak da farklıydı. Güzel bir deneyim. Devam edebilirim. Eskiden de sporla uğraştığım için. Bu tür sporlar insanların gelişimi açısından da birçok done veriyor. O yüzden de herkesin sporla ilgilenmesini tavsiye ederim" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir İstanbul 29 Ekim Haliç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title