Haberler
Güncelleme:

Paşinyan Karabağ'da yüzlerce Ermeni askerinin kayıp olduğunu iddia etti

Karabağ Anlaşması'nı imzaladıktan sonra ülkesinde eleştirilerin hedefi haline gelen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Karabağ'da yüzlerce Ermeni askerinin kayıp olduğunu söyledi. Azerbaycan tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, Paşinyan'ın yalan atarak bir karışıklık yaratmaya çalışmış olabileceği düşünülüyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

oben:

kayıp değildir yarısı kaçmıştır bir yarısı da sihaların etrafa dağıtıp toplanamayanlar

9
0
yanıtYanıtla
Murat.C:

Bazı görüntüler var biz müslümanlara yakışmayan azerbaycanlı bir kardeşim gösterdi hocalıda yapılanın aynısını yapan Azerbaycan kardeşlerimiz var maalesef. Öldürürsün bırakırsın ama neyse ALLAH herkese merhamet versin.

2
6
yanıtYanıtla
neco:

elbette binlerce asker kayip neden biliyor musunuz cunku onlar cepheye gitmeyi kabul etmeyen lerdi

7
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ermeni demek, dehliz, çukur, hendek, mağara ve in demektir. bu haydut milletin yüzü daima gülmeyecektir. çünkü Türk milletine düşmanlıklarının arkasında kıskançlık ve onlara gösterdiğimiz büyük müsamaha vardır. Allah iyilikleri inkar edenlerin yüzünü güldürmez. ermenide münkir ve kindar bir milletçiktir.

5
0
yanıtYanıtla
mına:

ne hosunuza gıtmedı . bende ızledım dun vıdeoyu ve dondum bırde hocalıyı ızledım. az bıle yapmıs ermenıye

3
2
yanıtYanıtla
İHA:

ASKERLERİNİ CEHENNEMDE ARA-)

4
0
yanıtYanıtla
adil:

kayıplar cepheden kaçıp dağda yaşıyorlar 2. dünya savaşından sonra 30 yıl sonra habersiz bir adada japon askeri bulunmuştu

4
0
yanıtYanıtla
FARKLI:

Ermeni ordusunun da, Azerbaycan ordusunun da yüzlerce Kayıp askerlerinin olması çok normal. Hatta bazıları hiç bir zaman bulunamayabilirler. Onlarca yıl sonra. . O da belki. !

2
2
yanıtYanıtla
RTYYYYY:

''YALAN ATARAK'' MI NE DEMEK OLUYOR YALAN SÖYLEMEK Mİ ? DOĞRUSU YAZIM YANLIŞLARINI KONTROL EDEN KİMSE YOK MU?

2
0
yanıtYanıtla
Cfgh:

Yani pek bir şey fark etmiyor açıkçası, aynı anlam. Ona bakılırsa sen de, bütün cümleyi büyük harflerle yazmışsın, "Yalan söylemek mi?" Diye olacaktı fakat onu da yanlış yazmışsın, "Doğrusu" kelimesinden sonra virgül gelir.

yanıt0
yanıt0
Dağdelenoğlu:

Peşinyana o askerlerin açık adreslerini söyleyeyim. kayıp ermeni askeri, topluca ahirete iltica etmiştir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title