Haberler

Paşa'nın Gençlerinde Hedef Manisa'daki Final

Muratpaşa Belediyespor U19 futbol takımı 18 Mayıs Perşembe günü başlayacak 2'nci kademe gurup maçları için hazırlıklarını sürdürüyor. Paşa'nın gençlerinde tek hedef Manisa'da oynanacak finallere kalmak.

Muratpaşa Belediyesporlu gençler, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) U19 Türkiye Şampiyonası'nda, 18 Mayıs Perşembe günü başlayacak 2'nci kademe gurup maçları için hazırlıklarına devam ediyor. Paşa'nın gençlerinin şampiyonluk yürüyüşünde 2'nci kademe maçları Perşembe günü Manisa'da başlayacak. 21 Mayıs Pazar günü sona erecek grup maçlarında kırmızı siyahlı takım, Erokspor, Modafen Spor, Antalya DSİ Spor, Çayırovaspor ve Yıldızspor'la karşılaşacak.

Muratpaşa Belediyespor U19 futbol takımında tek hedef, Antalya elemelerinde ve ilk kademe maçlarında sergiledikleri başarılı performansı sürdürüp finallere çıkmak. Antrenör Barış Çakır, "Takımımızın iskeletini geçen yıl U17 kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak kupayı kentimize getiren gençlerimizden oluşuyor. Benim onlara güvenim tam. Bu grupta geçmiş maçlardaki performansların da üstüne çıkarak finallere kalacak güçteyiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muratpaşa Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title