Haberler

Parti Yönetiminden Tansu Çiller'e "Genel Başkanlığa Dön" Çağrısı

Dp Genel Başkan Yardımcılarının da Aralarında Bulunduğu Heyet, Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'e "Genel Başkanlığa Dön" Çağrısı İçin Çiller'in Yeniköy'deki Villasına Geldi. Heyet Görüşme İçin İçeri Alınırken, Dışarıda Bekleyen Partililerin Taşıdığı "Ana Bizi Öksüz Bırakma", "Yetti Gari Ana Ölelim mi Dön Gari" Pankartları Dikkat Çekti.

DP Genel Başkan Yardımcılarının da aralarında bulunduğu heyet, eski Başbakanlardan Tansu Çiller'e "Genel Başkanlığa Dön" çağrısı için Çiller'in Yeniköy'deki villasına geldi. Heyet görüşme için içeri alınırken, dışarıda bekleyen partililerin taşıdığı "Ana bizi öksüz bırakma", "Yetti gari ana ölelim mi dön gari" pankartları dikkat çekti.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcıları Turan Güven, Necati Yönder, Harun Akın, Nevzat Ceylan ve Erdoğan Sezgin ile Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri Mustafa Eraslan ve Melike Elitaş'tan oluşan grup, eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in Sarıyer Yeniköy'deki villasına geldi. DP adına Temsilciler Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda Tansu Çiller'e siyasete dönmesi ve yeniden genel başkan olması yönünde görüşlerini iletecek olan heyet villaya giriş yaptı. Ellerinde çiçekler bulunan Melike Elitaş ve heyetteki diğer temsilciler villaya giriş yaparken, Çiller'in villasına asılı olan dev Türk bayrağı dikkat çekti.

Heyet görüşme için içeri girerken, Kayseri, Yozgat, Samsun, Çorum, Nevşehir, Konya gibi çeşitli illerden yaklaşık 50 partili de villa önünde beklemeye başladı. Partililerin ellerinde "Kararlı cesur lider haydi yuvana", "Gülen yüzlerle güzel yarınlara", "Millet aşa, işe, onura biz de sana hasretiz", "Ya Çiller'le aydınlığa ya Çiller'siz ölüme", "Çiller ya dönecek ya dönecek", "Ana bizi öksüz bırakma", "Yetti gari ana ölelim mi dön gari" şeklinde pankartlar taşıdığı gözlendi.

Heyetin görüşmesi başlarken, çok sayıda basın mensubunun villanın önündeki bekleyişi sürüyor.

(CİN-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title