Haberler

'Parti İçi Çekişme Bitecek'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer: "18 Aralık'ta Parti İçi Çekişme, Kavga ve Dedikodular Kapanacak"

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer, 18 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurul sonunda parti içi çekişme ve kavgaların son bulacağını söyledi.

CHP'nin 15'inci olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi Doğu Anadolu illerinde çalışma yapan Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer, Van, Ağrı, Iğdır ve Kars'tan sonra Erzurum'da parti teşkilatıyla görüşmelerde bulundu. İl binasında partililerle toplantı yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer, 18 Aralıkta yapılacak olağanüstü genel kurulun önemini anlattı. Burada basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan CHP'li Mesut Değer, olağanüstü kurulda gündemin parti meclisi seçiminden oluştuğunu ve genel başkanın hazırlayacağı listeye destek vereceklerini bildirdi. Kurultayda oluşturulacak parti meclisinin tüm Türkiye'yi kucaklayacağını ifade eden Değer, seçimlere yönelik çalışmaların da kurultay sonrası başlayacağını kaydetti. Bölge illerine yaptığı ziyaretlerde il örgütlerinin görevden alınacağına dair medyada yazılar çıktığına işaret eden Değer, "Bu haberler doğru değildir. Genel başkan açıklama yapmıştır; hiçbir il veya ilçe örgütü görevden alınmayacaktır. Bizim için önemli olan 81 ilin seçim sürecindeki çalışma durumu ve aktifliğidir" dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultay öncesi eski genel başkan Deniz Baykal ve eski genel sekreter Önder Sav'la da biraraya geleceğini anlatan Mesut Değer, "Genel başkanımız kendilerine kurultayla ilgili görüşlerini anlatacak. 18 Aralıktaki kurultayda genel başkanımızın hazırlayacağı listeye destek vereceğiz. Sonraki süreçte partimizi hep birlikte iktidara taşıyacağız. Artık parti içi çekişme, kavga ve dedikodular 18 Aralıkta kapanmış olacak" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Değer, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde CHP'nin bir Türkiye partisi olduğunu göstereceğini ve 81 ilden milletvekili çıkaracağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title