Haberler

Parti Binasındaki Eşyaları Eskiciye Satarak Kaçtı

Genç Parti İl Başkanı, Parti Binasındaki Eşyaları Eskiciye Satarak Ortadan Kayboldu' İddiası Ortaya Atıldı.

Ç PARTİ İL BAŞKANI, PARTİ BİNASINDAKİ EŞYALARI ESKİCİYE SATARAK ORTADAN KAYBOLDU" İDDİASI

- BOŞ BİNADA ALACAKLILARLA BAŞ BAŞA KALAN MİLLETVEKİLİ ADAYI ALAATTİN SARITAŞ, CEM UZAN'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTACAĞINI SÖYLEDİ

- PARTİYE AKIN EDEN ALACAKLILAR İSE DOLANDIRILDIKLARINI İDDİA ETTİ

(FOTOĞRAFLI)

MERT ÖZPAMUK

NEVŞEHİR - Genç Parti (GP) Nevşehir 3. sıra milletvekili adayı Alaattin Sarıtaş, GP İl Başkanı Murat Biçer'in parti binasındaki eşyaları eskiciye satarak kayıplara karıştığını iddia etti. Boş parti binasında alacaklılarla baş başa kalan milletvekili adayı, her şeye rağmen çalışmaya devam edeceğini söyledi.

GP Nevşehir 3. sıra milletvekili adayı Alaattin Sarıtaş, partisinin eski PTT binası arkasında bulunan İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları'nda bulunan eşyaların dün akşam saatlerinde İl Başkanı Murat Biçer tarafından bir eskiciye satıldığını öne sürdü. Olaya kendisinin müdahale etmek istediğini ancak, "Sen milletvekili adayısın, sen karışamazsın" cevabını aldığını belirten Sarıtaş, İl Başkanı'nın eşyaları sattıktan sonra Nevşehir'den ayrıldığını iddia etti. Partisinin Nevşehir'deki esnafa yaklaşık 26 bin YTL

borcu bulunduğunu ifade eden milletvekili adayı Alaattin Sarıtaş, "Dün akşam partide oturduğumuz sırada İl Başkanı Murat Biçer, beraberinde parti yöneticileriyle birlikte bir eskiciye tüm eşyaları sattı. Şu anda partide hiçbir eşyamız yok. Satarken kendisine müdahale etmek istedim ancak beni dinlemedi. Partimizin borçları var ancak bu borçları genel merkezimizin ödeyeceğini biliyorum. Ben Cem Uzan'a söz verdim. Tek başıma da kalsam bu parti için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Boş parti binasını gezen milletvekili adayı Alaattin Sarıtaş, satılan eşyalardan geriye kalan çöpleri temizlerken yerdeki Atatürk ve Cem Uzan posterlerini de kaldırdı.

Partiye gelen ev sahibi ve partiden alacakları bulunan esnaf ise dolandırıldıklarını iddia etti. 2 ay önce partiye sattığı ve henüz parasını tahsil edemediği büro mobilyalarının eskiciye satıldığını öğrenen mobilyacı Mehmet Evdirir, "Bu partinin tüm masa, sandalye, mobilyalarını ben sattım. Parasını alamadığım eşyalar da yok, muhatap olacak kimse de yok" şeklinde konuştu. Bu arada görüşü alınmak üzere aranan GP Nevşehir İl Başkanı Murat Biçer'e cep telefonunu açmadığı için ulaşılamadı.

(MÖZ-ATÖ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title