Haberler

Parmakla Gösterilen Mustafa- Emina Sandal Çifti Boşanıyor

Güncelleme:

Aşklarıyla yıllardır konuşulan Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evlilikleri çatırdamaya başladı. İkilinin boşanacakları konuşuluyor.

14 Ocak 2008'de evlenen ve iki çocukları olan Mustafa-Emina Sandal'ın yuvası çatırdıyor. Mustafa Sandal'ın evden ayrıldığını iddia edildi.

EMİNA SIRBİSTAN'A DÖNMEK İSTİYORMUŞ

Çift bu kararı bir süre gizli tutacaktı. Çünkü ailece bir reklam filminde oynamak üzere anlaşma yapıp parayı aldılar. Ayrılığın nedeni ise Emina'nın ülkesi olan Sırbistan'a dönüp şarkıcılığa devam etmek istesiymiş.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

bey:

vay vaaaaayyyyy. . . . . bize ne yahu

1
1
yanıtYanıtla
nur:

erkklerin gavur merakının sonu güzl

2
0
yanıtYanıtla
Şennur:

Ee kaç yıllık evli ten uyuşmazlığı olmuştur tövbe tövbe

1
1
yanıtYanıtla
Nayır nolamaz:

Ayrılamazlar çok seviyoduk ikisinide

1
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Üzüldüm,, cok yakisiyorlar,,,İnşallah yalan haberdir

1
0
yanıtYanıtla
bu kız beni görmeli:

Musti eğer ayrılacaksan sana kazak ören kızı bul

1
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Üzüldüm,,,yakisiyorlardi

1
0
yanıtYanıtla
Özlem:

Ayrilmasalar şaşardim hakkat bunlara rahat batiyo

1
0
yanıtYanıtla
...........:

Çok önemli

0
1
yanıtYanıtla
Noname:

Cok uzuldum gercekten ornek bir ciftti yazik olmus yaaaa

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title