Haberler

Parklar çocuk sesleri ile şenlendi

Güncelleme:

Yeni tip korona virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında uzun bir süre sokağa çıkmalarına izin verilmeyen çocuklar 4 saatliğine de olsa sokağa çıkarak gönüllerince eğlendi.

Yeni tip korona virüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında uzun bir süre sokağa çıkmalarına izin verilmeyen çocuklar 4 saatliğine de olsa sokağa çıkarak gönüllerince eğlendi. Ergene Belediyesi de güneşli havanın da etkisi ile parklara akın eden çocukları unutmayarak çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Ergene'de yer alan parkları tek tek dolaşarak çocuklara maske ve çikolata, şekerleme ve sakız dağıtan, çeşitli hediyeler veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Daha önce yaşlılarımızda olduğu gibi çocuklarımızı da unutmadık" dedi.

Çocuklarımız sokağa çıktı, parklarımız şenlendi, cıvıl cıvıl oldu diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Bizler de çocuklarımızı her an her platformda düşünüyoruz. Daha önce yaşlılarımıza olduğu gibi çocuklarımıza da maske dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün ayrıca çocuklarımızı sevindirmek adına şekerlerimiz, çikolatalarımız, sakızlarımız var. Çocuklarımızı sevindiriyoruz, sevindirmeye de devam edeceğiz. İnşallah bu pandemiyi hep beraber atlatacağız" dedi.

Ergene Belediyesi'nin bu konuda çok hızlı hareket eden belediyelerden birisi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, "Semt pazarlarına maskesiz girmeyi ilk yasaklayanlardan, esnafa maskeyle satış yapma zorunluluğu getiren ilk belediyelerden biriyiz. Bu konuda örnek olduk. Akabinde dezenfekte aparatlarını üreterek halkımızın kullanımına sunduk. Pazarların girişine bankaların önüne, çok katlı blokların olduğu yerlere bunları monte ettik. Bugüne kadar kültür merkezimizde kendi imkanlarımızla 200 binin üzerinde maske üretimi yaparak vatandaşlarımıza dağıttık. Şimdi de yine kendi imkanlarımızla siperlik tip maske üretimine başladık. Vatandaşımızın sağlığını önemsiyoruz ve önemsemeye de devam ediyoruz. Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önemli diyoruz. Tedbirlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. İnşallah bu pandemiyi hep beraber el birliği ile aşacağız diye düşünüyorum. Tedbirli yaşamak zorundayız, maskemizi takmak zorundayız" diye konuştu.

Başkan Yüksel ilçe genelinde yer alan parkları tek tek dolaşarak çocukları sevindirdi, çocuklarıyla birlikte parka giden ebeveynlere de maske verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rasim Yüksel Ergene Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title