Haberler

Park Jı-sung, Ağustos'a Kadar Forma Giyemeyecek

Manchester United Kulübü'nden Yapılan Açıklamada, Bir Süredir Sakatlığı Bulunan Takımın Güney Koreli Oyuncusu Park Ji-sung'un Ağustos Ayına Kadar Sahalardan Uzak Kalacağı Bildirildi.

Manchester United Kulübü'nden yapılan açıklamada, bir süredir sakatlığı bulunan takımın Güney Koreli oyuncusu Park Ji-Sung'un Ağustos ayına kadar sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Premier Lig'de şampiyonluğa doğru koşan Manchester'da, dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) tedavi olan Park Ji-Sung'un Ağustos'a kadar formasından uzak kalacağı ifade edildi. Güney Koreli yıldızın, Alan Shearer ve Michael Owen gibi ciddi sakatlıklardan sonra kısa zamanda sahalara dönen bir çok yıldız futbolcunun doktoru olan Richard Steadman tarafından tedavi edildiği de vurgulandı.

Mart ayında Premier Lig'de oynanan Blackburn Rovers maçında dizinden sakatlanan Park Ji-Sung, Güney Kore Milli Takımı'nın Temmuz ayında katılacağı Asya Kupası Finalleri'nde de boy gösteremeyecek.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basınında çıkan haberlerde Ji-Sung'un bir yıla yakın sahalardan uzak kalacağı ve futbol hayatının tehlikeye girdiği iddia edilmiş ancak bu iddia, kulüp tarafından yalanlanmıştı.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title